Salon Tatuaje Bucuresti 2016 februarie – Sa ne facem un tatuaj sa fim cool !

Sa iesim din anonimat aplicand un tatuaj profesionist

Share

Acoperire de Tatuaje Vechi ianuarie 2016 salon De Tatuaje Bucuresti

acoperire tatuaje vechi mana

acoperire tatuaje vechi

refacere_tatuaj_vechiacoperire_tribal_gheisa

salon tatuaje bucuresti acoperire tatuaj

salon tatuaje bucuresti acoperire tatuaj vechi

vultur acoperire tatuaje vechi

salon tatuaje bucuresti ,saloane tatuaje bucuresti,

salon tatuaje bucuresti acoperire tatuaj

Salon de Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Centru Vechi Bucuresti

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

acoperire tatuaje vechi Salon de tatuaje Bucuresti Roxy

salon tatuaje bucuresti ,saloane tatuaje bucuresti,

modele tatuaje acoperire brat

modele tatuaje acoperire litere mana

modele tatuaje acoperire litere mana

Share

Roxy Tattoo salon tatuaje Bucuresti – va ureaza la multi ani si sanatate in 2016 iubitori de tatuaje !

La multi ani in 2016 iubitori de tatuaje !!

Am folosit in acest articol al blogului Salon Tatuaje Roxy Tattoo Bucuresti,  aceste trei poze de modele de tatuaje Roxy tattoo Salon , pentru ca trandafirul este un simbol pozitiv energetic foarte puternic, si sper ca imaginea  lui simbolica si frumusetea lui sa va calauzeasca tot anul 2016 in drumurile dumneavoastra purtandu-va noroc.

Salon de tatuaje Roxy Tattoo Design Bucuresti incepe cel de-al 9 lea an de existenta al sau.
Am inceput in 2007 povestea noastra si am ramas in elita saloane de tatuaje Bucuresti alaturi de dumneavoastra.
Le multumim miilor de fani care ne-au vizitat in toti acesti 9 ani si a gandurilor bune trimise pe email pe facebook .
In acest an, datorita voua, ne-am imbogatit cu multe modele noi de tatuaje provenit direct de la colegii nostrii din USA, si de asemenea cu aparatura de ultima generatie. Va asteptam si in acest an cu modele tatuaje cat mai frumoase la un salon de tatuaje bucuresti dotat atat din punct de vedere al aparaturii , cat si al locatiei si in special cu artisti tatuatori de calitate atent selectionati .

De asemenea si in acest an 2016, ne vom continua seria de emisiuni televizate , solicitate de televiziunile publice, pentru a ajuta aceasta arta a tatuajului .

Va dorim la multi ani spor la munca si multa sanatate in 2016

Bogdan Iliescu
manager Roxy Tattoo
www.roxy-tattoo.com

coroana tatuaje

coroana tatuaje

Share

Ce mai e nou in tatuaje si ce modele de tatuaje au dominat Piata Bucuresteana in 2015 ! Iata ca vine si Sfarsitul Anului 2015 !

Buna Ziua

salon de tatuaje bucuresti roxy

salon de tatuaje bucuresti roxy

ceas trandafir fete roxy tatuaje

ceas trandafir fete roxy tatuaje

 

Iata ca anul nou se apropie si mai incheiem un an din viata noastra !

Unii incheie cu bucurii , unii cu tristete, unii cu indiferenta altii cu nelinsti, altii cu sperante si tot asa.

Important este ca mergem mai departe! Inapoi nu se poate !

Terminandu-se anul 2015, Salon Roxy Tattoo Bucuresti inaugureaza cel de-al 8 lea an de existenta si ca de obicei face un bilant al anului care se pregateste sa se sfarseasca !

In acest an anumite modele de tatuaje s-au repetat cu o frecventa covarsitoare si  am hotarat sa le enumeram pentru a intelege care au fost trendurile acestui an .

Am sa ma refer la tatuaje mici  (pana in 30 de cm), tatuaje medii (pana in 200 de cmp) si tatuaje mari (peste 300 de cmp).

Tatuaje mici :

Semnul infinitului (sub diverse variante) , coroana regelui , papadia, pana de pasare , pasarile care zboara , fluturasii, nelipsitele scrisuri la incheietura, initialele si initialele pe deget.

Tatuaje Medii

Scrisurile sub toate formele imaginate , mastile teatrale , in continuare mainile care se roaga

Tatuaje Mari

Religioase, Luptatori , Tribale si  Biomecanice

Revenind la aceste modele repetate de foarte multe ori, am incercat sa impunem cat mai multe tatuaje “custom”, dar si in acest an acestea au fost putine cerinte de acest fel , clientii de tatuaje orientandu-se catre modele de tatuaje gata desenate, prferand anumite mici schimbari.

Desi nimic nu  s-a schimbat in aceasta industrie a tatuajului in anul 2015, as mentiona ca lucrurile s-au indreptat mai mult inspre rau.

S-au inmultit numarul saloanelor de tatuaje  , tatuatorii buni au plecat in streinatate, invataceii (majoritatea fara talent) insista invatand sa tatueze  pe pielea credulilor – prin blocuri facand adevarate “kitschuri” iremediabile , clientii continuand sa se duca la acestia prin recomandari in speranta ca e mai ieftin , alegandu-se cu tatuaje extrem de slabe , tusuri proaste , executie defectoasa si contractand boli prin lipsa acestora de dotare.

Legea Romana  nu le face nimic in continuare , proliferandu-se acest “flagel” , iar saloane de tatuaje in schimb se inchid si deschid cu aceeasi viteza ca si in trecutfiind o afacere care nu are din ce sa se sustina.

Pai revenind la sfarsitul anului 2015, cam aceasta este piata de tatuaje o afacere in declin , care este foarte buna in occident, dar nu in Romania !

Nu vreau sa inchei intr-o atmosfera pesimista, dar clientii nostrii ai Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo, in toti acesti 8 ani , ne-au apreciat deoarece am facut foarte multe pentru aceasta industrie impreuna cu Dl Dan Fotescu de la Uniunea Tatuatorilor Romani si Sfinx Tattoo, si am pastrat tot timpul stacheta sus pastrand artisti tatuatori buni si tratandu-ne clientii la standarde ridicate.

Va multumim ca ati stat in numar atat de mare acesti ani alaturi de noi si  Roxy Tattoo Salon va doreste un an nou cat mai bun , cu realizari, cu bucurii, si cu modele de tatuaje cat mai inedite si indraznete.

 

Bogdan Iliescu

Manager Salon Tatuaje Bucuresti

Roxy Tattoo

Bogdan Iliescu

 

 

 

 

Share

Piata Bucuresteana a tatuajelor in Octombrie 2015 – Pericolele efectuarii tatuajelor la Particulari !

Asa arata piata  noastra de tatuaje in 2015 ??

Cu aceste tatuaje , facute recent in acest an , vin clientii  sa-i reparam ! Priviti ce mizerii si ce orori !

In acest an 2015 situatia pietei de tatuaje sta astfel:

 • 120 saloane de tatuaje in BUCURESTI  (majoritatea care se inchid si se deschid , neavand conditiile impuse de lege si
 • alte sute de saloane ilegale de tatuaje fara licenta
 • mii de tatuatori  prin blocuri , care fac tatuaje de tipul celor mai de sus expuse
 • 95% din clienti nu se tatueaza  in saloane autorizate, ci la prieteni , prin recomandari prin blocuri , iar majoritatea rezultatelor o aveti mai sus expusa in poze !

In 2015 asa sta piata tatuajelor intr-o capitala Europeana si anume Bucuresti !

In concluzie, in Bucuresti mai sunt putine saloane mari si bune care au reusit sa-si pastreze artistii tatuatori buni,precum  SALON TATUAJE BUCURESTI ROXY TATTOO,  iar restul de tatuatori buni au plecat in streinantate , unde aceasta arta este platita si  luata in consideratie !

Dupa 8 ani de existenta a salonului nostru de Tatuaje Roxy Tattoo Bucuresti ,  am sperat ca lucrurile se vor indrepta, ca lumea se va civiliza si va tine la calitate si la igiena dar din pacate lucrurile s-au deteriorat si mai rau. In aceasta bransa, exemplele de mai sus sunt enorm de multe!

De asemenea, tot mai multi isi iau aparate si invata lucrand pe unul si pe altul . Acestia ar trebui sa dea bani clientilor ca incerce sa invete sa tateze pe ei . De aceea tatueaza cu tusuri si aparate foarte proaste, in conditii igenice precare (navand nici un curs de igiena si sterilizare), pe bani putini cu scopul sa invete sa tatueze. E mai bine pe piele umana decat pe  sintetica !

La  acesti invatacei  de ocazie puteti gasi:

 • tatuaje slabe (care nu mai ai cu ce sa le indepartezi) si preturi mici pentru a atrage clientii
 • pigmenti ieftini de slaba calitate care se albastresc imediat  si provoaca alergii si alte complicatii
 • boli  transmisibile severe : INFECTII , SIDA , HEPATITE B,C,D , SIFILIS si multe altele (nu au bani de autoclave si alte materiale scumpe de sterilizare) -Nu au cursuri de sterilizare , igiena si nici de prim ajutor. (desfac acul in fata  spunand ca e de unica folosinta,  dar nu numai asta conteaza ci o sumedie de lucruri  ajungandu-se la bolitransmisinile si infectii !!)
 • aparate de tatuat  ieftine care provoaca traume
 • nu dau nici o garantie la pigmenti , si la calitatea tatuajului
 • nu au facute analizele la zi fiind insusi purtatori ai unor boli transmisibile periculoase , care se pot transmite prin  tatuare si contact
 • au expuse  in portofoliu tatuaje care nu sunt facute de ei, ci sunt facute de artisti tatuatori buni din alte tari 9clientul nu are cum sa-si dea seama decat dupa ce i-a facut o porcarie pe el  si e prea tarziu !!)
 • nu stiu sa acorde un prim ajutor in caz ca este nevoie

Deci in 2015 , 95% din clienti dupa statisticile facute nu se tatueaza in saloane de  tatuaje autorizate, ci apeleaza la prieteni si recomandari pe facebook !

In consecinta, am rugamintea sa verificati toate aceste aspecte ale problemelor ridicate de noi , pentru a ;

 • avea la dipozitie un tatuator bun si de incredere
 • sa aveti un tatuaj frumos
 • pigmentii sa fie de cea mai buna calitate sa nu se strice in timp sau sa faceti alergii -se face si test alergic
 • garantia tatuajului (daca mai trebuie ceva completat ulterior dupa procesul corespunzator vindecarii)
 • sa fie totul steril si igienic si sa-l purtati sanatosi toata viata fara a contracta o boala care sa va ucida !

Un tatuaj se face o singura data in acel loc si-l porti  pe vecie atat timp cat existi ! Chiar daca costa  cu 30% mai mult , (uneori pretul este acelasi la salon ca si la particularii  fara autorizatie de care vorbesc) , iar tatuajul la un salon de tatuaje  autorizat bun,  va fi reusit !

Costurile sa scoti un tatuaj care a costat  200-300 de lei,  se poate ridica la cateva mii de euro. Timpul de scos al unui tatuaj este si la un interval de un an sau un an si jumatate , in urma careia vor ramane cicatrici!

Ce preferati mai mult sa faceti ??

CUM TE RESPECTI PE TINE, ASA VEI ACTIONA IN CONSECINTA !

 

deosebita stima,

Manager Roxy Tattoo design Bucuresti

Bogdan Iliescu

0722.403.977

office@roxy-tattoo.com

www.roxy-tattoo.com

 

 

 

 

Share

Tatuaje septembrie 2015 Salon de Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

Va anexam  tatuaje executate in august 2015 la Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

 

 

Stima

Share

Daca in 2015 va duceti in blocuri la ieftinescu pt un tatuaj asta este rezultatul!!!!!

Buna Ziua

Din ce in ce mai multi baieti de cartier si-au luat aparate si incearca tatuaje pe unul si altul !!

Daca ajungeti si va convinge si ajungeti pe mana lor va asteapta acest lucru  , la care noi salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo nu mai avem ce face!

Nu mai deveniti experimente umane pentru unul si altul , chiar daca incearca sa va convinga si va arata lucrari executate de altii !!

Atentie mare de tot !

Roxy Tattoo Bucuresti

www.roxy-tattoo.com

Share

ANGAJARE TATTOO ARTIST BUCURESTI -Pentru Cel Mai Vechi Salon Din Bucuresti Roxy Tattoo

JOB -Angajam Artist tatuator cu experienta ROXY TATTOO Centru Vechi BUCURESTI CALEA  Victoriei 21-23 sect 3

salon tatuaje bucuresti

JOB : ARTIST TATUATOR BUCURESTI
Roxy Tattoo Design Bucuresti Cel Mai Vechi Salon Din Bucuresti angajeaza pentru Sediul din Centru Vechi Lipscani 12 Bucuresti
ARTIST TATUATOR Bucuresti ( Tattoo Artist ) CU EXPERIENTA cerinte :
1. Experienta (exclus incepatori ) + Portofoliu
2. Cunoastere Photoshop+Corel+desen liber
3. Disciplinat , fara cazier ,
4.Limba Engleza (de preferinta) , de preferinta  cunoastere si tatuaje cosmetice si piercing
5.Cursuri prim ajutor , analize la zi
Se ofera :
1. Salariu Fix
2. Comision
3. carte De Munca
Contact Manager
Roxy Tattoo Bogdan Iliescu
0722403977 0723265771
bogdan.iliescu@clicknet.ro
facebook Iliescu Bogdan Constantin
Share

Tatuaje Iunie 2015 Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

salon tatuaje bucuresti

portret ochi femeie tatuaje roxy bucuresti

 

cover tatuaje si portret chip femeie salon tatuaje bucuresti roxy

acoperire tatauje vechi

portret fata pe mana tatuaje

portret fata pe mana tatuaje

modele tatuaje picior fete salon tattoo bucuresti roxy

tatuaje picior fete cheie

tatuaje Iunie 2015 executate de salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

Bogdan Iliescu

 

Share

Videoclip Salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo 2015

Share

Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 14.00-20.00

Sambata 10.00-16.00Categories