Ce tatuaje au fost cerute in 2012 ? Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Design

salon tatuaje Roxy tattoo Bucuresti

http://youtu.be/3Ui4fTsJf14

Ce tatuaje au fost cerute la Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Design  in Centru Vechi al Bucuresti  .

In acest an , nu s-a facut nici un progres din punct de vedere al cerintelor de tatuaje . Din contra !

Au involuat in imaginatie si in dorinta de a le crea!

Putini au fost cei care au venit cu   o idee la noi si cu dorinta de a le face un desen si un model in functie de ceea ce ei si-au dorit si si-au imaginat .

Ca si tipuri de tatuaje executate de Salon tatuaje Bucresti  Roxy Tattoo si la Uniunea Tatautorilor Romani  au fost  cerute  foarte multe modele simple si fara originalitate  ? Am facut acest articol discutatand cu alte saloane tatuaje din uniunea Tatuatorilor Romani .

Astfel au fost cerute tatuaje :

1. 70% scrisuri

2. 20% tatuaje custom

3. 10% , zodii , semne , fluturi

Astfel in acest an superficialitatea a crescut , simtul artistic a scazut , de asemenea simtul originalitatii s-a tocit  .

fata

Despre 2012 nu pot spune decat lucruri incerte , urate , si fara nici o sclipire din partea doritorilor de tatuaje  .

Salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo a incercat in zadar sa promoveze curente noi de tatuaje , modele noi cumparate de la conventii , desene noi executate de tatuatorii nostrii fiindca rezultatele noastre nu au fost in concordanta cu ce modele de tatuaje au fost cerute .

Au venit foarte multi clienti din streinatate  si pana si acestia au venit cu modele foarte banale si super cerute in anii trecuti . Nimic nou ! Rareori  am reusit sa promovam in cadrul multor saloane tatuaj  in Uniunea Tatuatorilor modele noi de tatuaje din cauza lipsei de cerere .

Spre sfarsit de an 2012  am fost intrebat de mai multe site-uri si reviste mondene si chiar si de televiziuni ce  clienti au mai fost la noi si ce modele de tatuaje s-au mai cerut .

Raspunsul a fost :  clasa sociala a doritorilor de tatuaje a fost mult mai instarita financiar decat cea din anii trecuti dar din punct de vedere artistic a fost din ce in ce mai slab  pregatita .

Complexitatea modelelor a scazut . Salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo a incercat in acest an multe , dar   opozitia pietei a fost foarte mare . Reculul a fost cauzat de recesiunea economica , de lehamitea generala si de lipsa de relaxare intelectuala si spirituala a tineretului roman , care devine dein ce in ce mai ingrijorat , mai trist si mai deznadajduit .

In tatuaje ,  in cadrul unui salon de tatuaje  (salon tattoo ) ,  omul trebuie sa fie creeativ , deschis la nou , la sugestii  , sa creeze , sa dezvolte sa aprecieze pentru a desavarsi o opera de arta asa cum este  o pictura.

Un salon tattoo trebuie sa fie opera in oglinda a unui srtist care picteaza . Din pacate imaginatia s-a transformat in frica , dezinvoltura in inhibitie , linistea in zbucium si  gandirea in haos .

Acesta a fost rezultatul tarii in care traim si al  sentimentelor pe care tinerii nostrii il au zilele acestea . Salon Tatuaje Bucuresti  Roxy Tattoo  a incercat sa promoveze  aceste notati  tinerilor nostrii si a incercat in mica masura sa ajute doritorii de tatuaje .

Romania deocamdata este o barca intr-un ocean in plin uragan iar vietile tinerilor sant practic , marinarii care incearca sa tina  vaporul  la linia de plutire .

De aceea Salon de Tatuaje Roxy Tattoo Bucuresti  prin modele de tatuaje  a incercat sa aduca o raza de soare in acest ocean fierband , incercand sa calmeze spiritual si viata tinerilor .

Va doresc multa sanatate si va astept alaturi de noi sa veniti in lumea noastra calma daca doriti  , sa va cautati in liniste ideile pentru alegerea unui tatuaj .

Deosebita stima Bogdan Iliescu

Saloane Tatuaje Roxy Tattoo Bucuresti

Decembrie 2012

salon tatuaje Roxy tattoo Bucuresti

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii