Despre Salon De Tatuaje si Piercing Roxy Tattoo Design Bucuresti

saloane tatuaj

Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

 

http://roxytattoodesign.deviantart.com/

 

Prezentare Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

 

 

Facebook Roxy Tattoo

Facebook Saloane Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

 

Suntem cel mai vechi salon din Bucuresti infiintat in 2007 – Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo , sediul Calea Victoriei 21-23 Centru Vechi Bucuresti ,0723.265.771, 0722403977 www.roxy-tattoo.com .

Avem peste 50.000 de tatuaje executate in acesti ani .

Salon Roxy Tattoo Design Bucuresti  -tatuaje si piercing MEMBRU MARCANT al UNIUNII TATUATORILOR DIN ROMANIA ,este  unul din cele  mai bune  si serioase saloane de tatuaje si piercing din Bucuresti  .

Am implinit 10 ani , fiind cel mai vechi dintre  saloane de tatuaje si piercing  din Bucuresti.

Am facut fericiti zeci de mii de tineri  prin modele de tatuaje executate in acesti ani , recomandandu-ne ca unul din saloane de tatuaje  cele mai bune din Bucuresti .

Ca si sfat este , ca , decat sa faceti un tatuaj slab,  si prost calitativ ,ireparabil , irecuperabil de sters- executat  la saloane obscure care peste 3 luni se disfiinteaza sau la particulari prin blocuri , mai bine lasati acesta dorinta frumoasa pe mana profesionistilor  in tatuaje .

Este o bucurie sa ai un tatuaj frumos ! Fara experienta , tehnica si talent artistic este imposibil de realizat!

Dupa mii de tatuaje executate Roxy Tattoo Design Bucuresti si ani de lucru avem  experienta sa judecam fiecare model de tatuaj in parte pentru a-l desavarsi

artist tattoo salon de tatuaje bucuresti Roxy tattoo

artist tattoo salon de tatuaje bucuresti Roxy tattoo

De asemenea avem corespondenta directa cu clientii pe pagina noastra : https://www.facebook.com/RoxyTattooSaloaneTatuajeBucuresti/timeline

Am facut fericiti mii de tineri cu tatuaje iar munca noastra ne-a recomandat mai departe ! Roxy Tattoo a devenit un partener de incredere  in toata tara ( ne vin clienti din toata tara )   si un sfatuitor pentru cei carora le plac tatuaje-  prin expertiza sa si prin multitudinea de informatii pusa la dispozitie pe blogul sau de tatuaje din site-ul www.roxy-tattoo.com  . Are un salon de 100 de mp  , bine dotat si cu materiale de inalta calitate in Centru Vechi Bucuresti.

Santem seriosi , profesionisti si raspundem pentru ceea ce facem.

http://www.youtube.com/watch?v=fw3H2mnQGyI

Adresa noastra este  Calea Victoriei 21-23 Sect 3 Centru vechi Bucuresti .. Telefoanele sant 0723 265771 sau 0722403977  .  Blogul de tatuaje  acesta face parte din site-ul www.roxy-tattoo.com .

Pe siteul www.roxy-tattoo.com , aveti preturi  tatuaje , aproximativ 200 de tatuaje efectuate de catre noi si multe alte aspecte legate de salon de tatuaje Roxy Tattoo Design Bucuresti .

Saloane tatuaje Roxy Tattoo Design Bucuresti este conceput de un fost manager de  firma  multinationala  si este unul din cele mai bune si vechi saloane de tatuaje si piercing din Bucuresti  din anul 2007.

Avem 20.000 de tatuaje executate la activ in tot acesti acesti 10 ani .

Este un salon bazat pe un management performant , as spune putin  cosmopolit si care are un aer pur si simplu intelectual.

Aveti poze la lucru :

Acest site si blog de tatuaje este construit pentru client – este extrem de functional si este unul din cele mai complete site-uri romanesti cu privire la activitatea unui salon de tatuaje si  intruneste multe  informatii pe care un client doreste sa le obtina pentru a-si face un tatuaj .

Pentru a intelege filozofia noastra  anexez acest  mesaj de la clientii nostri::

Buna ziua! Cristina B sunt si prin acest mail vreau sa-mi exprim multumirea pentru tatuajul frumos cu care m-am ales cu doua zile in urma! Scorpionul meu albastru a iesit foarte bine si toata lumea care l-a vazut l-a admirat. A meritat! Ii multumesc mult lui Ionut, care a fost foarte rabdator, foarte intelegator, de un bun simt si de o sensibilitate cum rar mai intalnesti in ziua de azi! A fost o experienta deosebita; poate vor mai fi si altele, nu sunt sigura inca. Oricum, mult succes in continuare, ca faceti bine ceea ce faceti! Ne mai vedem si ne mai auzim „ Cristina – B.

Am incercat sa intelectualizam aceasta arta scotand-o din mentalitatea romaneasca ca tatuajul trebuie ascuns si face parte din randul persoanelor cu o slaba pregatire intelectuala .  Incercam sa  va demonstram , ca si in Europa Vestica si America , ca tatuajul este un factor psihologic pozitiv si un ‘element   de fashion.

Saloane de tatuaje si piercing  Roxy Tattoo Design  promoveaza experienta respectul , increderea si  seriozitatea.

Saloane   de tatuaje Roxy Tattoo  Bucuresti   face  modelele  de tatuaje computerizat sau de mana (free hand !) . Designul modelului este fara cost  si se face in trei moduri :

1. In Photoshop sau Corel  pe loc  ( modelul se face dupa design-ul clientului –  fara cost!)

2.Le desenam pe loc ‘freehand’  ( ca la Miami Ink/L.A.Ink ) – (se deseneaza la comanda -fara cost!)

3. Sau photoshop +desen (freehand) de catre artistii tatuatori (se deseneza la comanda -fara cost !)

Am angajat pe baza de concurs dintre cei mai buni artisti tatuatori din tara , bine platiti , respectati , care se incadreaza in normele de gandire ale managementului lui Roxy Tattoo Design Bucuresti  si care se incadreaza  in standardele ridicate ale competitiei ridicate  din Bucuresti .

Au analizele medicale la zi , diplome atestate de tatuator profesionist si atestate de prim ajutor , atestate de igiena  si  atestate de cruce rosie , au performante in spate si  o inalta probitatea morala si respect fata de client si fata de munca .

Cei trei tatuatoriai echipei Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Design , selectati cu grija dintre cei mai buni , intrunesc ani de experienta si indeplinesc standardele cerute de management  .

Au lucrat in domeniul tatuaje- multi ani , in mai multe saloane profesioniste autorizate acumuland o vasta experienta de lucru . Managementul firmei , alaturi de cei doi artisti tatuatori vegheaza la indeplinirea tuturor criteriilor calitate de executie , de siguranta medicala si comportament exemplar in relatia cu clientii sai .

Santem flexibili , seriosi dar si pretentiosi si cerem respect !

Cateva lucrari  (in numar de aprox 1000) sant expuse pe site-ul nostru  in cadrul galeriei tatuaje , si calitatea lor va vorbeste despre modul nostru de a trata cu maxima seriozitate calitatea si de asemenea  problema foarte importanta a sterilizarii si sigurantei medicale , a calitatii tatuajului (nu avem voie sa gresim nici o data pe pielea clientului ! ) si garantia care v-o ofera modul nostru serios de abordare . Portretele care sant lucrarile cele mai greu de executat de catre un artist tatuator , sant prezente in galeria noastra de tatuaje si de asemnea pe blog tatuaje roxy tattoo .

Repet, deoarece Roxy Tattoo Design este afacerea lor de suflet, pe langa alte afaceri care le au   , insusi patronii  saloane tatuaje Roxy Tattoo , se ocupa de toate detaliile afacerii  (inclusiv sterilizarea) nelasand sa scape nici un amanunt , pentru a se ridica la maximul de performanta- calitatea finala a tatuajului  si siguranta medicala.

Asta conteaza de fapt la noi!

Clientul sa plece cu un tatuaj frumos si sanatos fara nici o boala (asa cum  nu este la particularii care fierb componentele aparatului de tatuat  in loc sa le introduca la autoclave!(hepatita b, c, d, sifilis ,sida etc ).

In acest blog am folosit toata experienta ca sa va ajutam sa tratati aceasta problema a tatuajului cu maxima seriozitate , deoarece un tatuaj prost facut este ceva destul de grav, irecuperabil  , mentionand ca nici  laserul nici alte mijloace nu il pot inlatura  foarte usor . Un tatuaj prost este un lucru foarte grav si  foarte greu de rezolvat  .

Acest blog contine  aproape toate  elementele decizionale atat pentru a-ti face un tatuaj si a alege un model cat si pentru a alege un salon  tattoo si un artist tatuator de incredere cu experienta . Sa fiu mai precis acest blog tatuaje  trateaza urmatoarele :

1. Alegerea unui model de tatuaj  si a salonului : in ce loc al corpului sa pun tatuajul , doare , imi face anestezic, de ce vreau eu un tatuaj, permanent sau semipermanent, ce fel de tatuaj, sa fie color sau black and grey, este salonul de incredere , are autorizatii , sa vad portofoliul artistului tatuator (cel mai important lucru!) sa am incredere in el, cauta pe forumuri sa vad pareri despre salon  , ce sa-l intreb pe artistul tatuator , este  salon de tatuaje autorizat de ministerul sanatatii , oare cat costa tatuajul ales, cunoasterea semanticii tatuajului ales  ca sa nu regret

2.Sterilitatea si siguranta medicala : ce trebuie sa intreb daca este steril cu privire la  materialele folosite in procesul de tatuare ,care sant conditiile sanitare de efectuare ale unor tatuaje intr-un salon de tatuaje , cum se face sterilizarea

3. Ingrijirea post tatuare – cum sa-l ingrijesc sa nu se strice si sa nu ma infectez ,ce trebuie sa nu fac ca sa se cicatrizeze bine noul tattoo fara complicatii .

ATENTIE -Un tatuaj la un particular este cu 10% max 15% mai ieftin decat la salon .Uneori mai scump din cele relatate de clientii nostrii !

Riscurile sant  foarte multe la particulari  si saloane obscure din blocuri!

La Roxy dincolo de latura comerciala , primeaza latura umana . Omul este pus pe primul loc si dupa aceea latura materiala. Daca elementele si seriozitatea clientului nu duc la desavarsirea unui tatuaj corect si frumos , mai bine il refuzam decat sa-i face un lucru prost de care sa sufere toata viata .

Fiti maturi si seriosi si bazati-va pe  saloane  autorizate de tatuaje cu artisti  cu experienta si portofoliu de lucrari mare analizati atent ,  unde poti cere increderea , ai acte si hartii si poti trage la raspundere  echipa de management (acolo unde este cazul!) si artistii tatuatori .

http://www.youtube.com/watch?v=7M1AB7J0kNg

Nu va uitati la saloane obscure de tatuaje si piercing , prin toate gangurile din blocurile  cartierelor , menite sa faca tatuaje slabe , sa imbolnaveasca si sa fac bani pe seama naivitatii si credulitatii ! Dupa 3 luni nu le mai gasiti in acelasi loc.

Multi clienti vin la reparat la noi din aceste asa zise ‘ pseudosaloane  ‘ , unde nu gasesti nici 10% din certificatele cerute de SANEPID si de asemenea mijloace materiale necesare activitatilor de sterilizare si prevenirea pericolelor contaminarii.

Uitati-va atent la salon la artistii tatuatori la lucrarile lor la determinarea lor de a face lucruri bune si la dotarea materiala deoarece este foarte importanta .

La saloanele de varf , sant oamenii cei mai buni , platiti bine si care-si dau toata silinta sa faca un lucru bun si sa se  prezinte cu lucruri de calitate  ! Altfel nu mai stau in piata !

http://www.youtube.com/watch?v=4bcFj58ePQQ

In 2015 multe saloane au aparut si in 2016 la sfarsit putine vor mai ramane , dar acelea vor fi bune si serioase , ca in orice domeniu -plastic vorbind ” unde se cerne graul de neghina” .

La Roxy  este o mandrie ca dupa mii de  tatuaje  executate in saloane tatuaje Roxy Tattoo  , clientii sa se reintoarca sa ne trimita ganduri bune , sa ne intrebe de sanatate  si sa vina sa ne viziteze in timpul liber oferindu-ne  ganduri bune  .

Roxy Tattoo Design Bucuresti  a fost construit pe baza unei  filozofii de viata optimista si printr-o atitudine constructiva .

Intotdeauna santeti bineveniti in cadrul salonului nostru cu orice intrebare si dorinta de a intelege viziunea si misiunea noastra in arta tatuaje .

Saloanele de tatuaje  , nu au o afacere mare si nu poseda bugete pentru a promova aceasta arta ,piata este mica in romania cu privire la tatuaje ,  iar posibilitatile sant reduse . Dar pe aceasta cale , multumesc emisiunii Miami Ink Tattoo , mai nou L.A Ink  , deoarece a deschis poarta magica catre o arta atat de frumoasa si fascinanta .

cu deosebita stima

Roxy Tattoo Design Bucuresti

Manager si Administrator Roxy Tattoo Design Bucuresti

Roxy  si Bogdan Iliescu

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii