Salon Autorizat tatuaje Versus Particulari ? – Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Piercing

tatuaj particulari

tatuaj particulari

saloane tatuaje Bucuresti

saloane tatuaje Bucuresti

Un tatuaj la un particular este cu 10% max 15% mai ieftin decat la salon .Uneori mai scump din cele relatate de clientii nostrii !

Riscurile sant  foarte multe la particulari !
Incep prin acest articol  cu patania  unui domn intamplata , printre multi altii  ,care regreta ceea ce au facut…….Nu are rost sa vamai expun si poza tatuajului facut de acel ageamiu deoarece este de neconceput…….!

„ma numesc ciprian C……. sunt din brasov si ca multi altii am facut greseala de a imi face un tatuaj pe brat de curand( binenteles nu la un salon autorizat,)care este oribil din punctul meu de vedere si nu numai.asa cum mentionati si d-vstra pe site are impact psihologic.nu ma pot concentra la nimic si ma simt oribil in fiecare zi.va rog din suflet am atasat si poze sa-mi spuneti daca se poate face cover-up pentru ca sunt distrus.mentionez ca momentan nu sunt in tara lucrez in strainatate,dar dupa data de 25 aprilie,daca puteti sa-mi faceti o programare intr-o anumita zi cand se poate va rog din suflet!

astept un raspuns va rog din suflet!

cu respect,ciprian.”

Fiti atent la urmatoarea intrebare pusa salon lui tatuaje Roxy  de un particular care face tatuaje  acasa:

”Buna. Doresc sa stiu daca folositi tusuri de unica folosinta pentru fiecare client sau capacele de unica folosinta, in care se picura tus, cum am vazut la un alt salon, ca sa stiu si eu cum sa fac. Multumesc” ovi

Va dati seama cu ce boli transmisibile teribile a imbolnavit clientii lui , dand tusul si sangele de la unul la altul !!!!!  Am fost stupefiat !

Nu sant devina acesti tatuatori de ocazie din blocuri ,ci clientii creduli care se duc la acestia si se incred in ei !

Acesti tatuatori , daca sant prinsi de autoritati RISCA puscarie de la 3-6 ani de inchisoare , pentru  proliferare si transmisie de boli  foarte grave prin bun buna stiinta !

O sa spuneti ca nu conteaza , dar autoritatile au avut din ce ince mai multe reclamatii si  la nivelul ministerului sanatatii /sanepid si astfel  s-a constituit grup de lucru pentru a preveni raspindirea bolilor transmisibile , fiind vizata si aceasta directie.

Pentru alegerea unui tatuaj trebuie sa alegeti un salon autorizat de ministerul  sanatatii  in locul unui tatuaj  executat de persoanele particulare :
Avantajele  alegerii unui salon  de tatuaje autorizat :
–    aparatura profesionala pentru tatuaj si piercing  fiind dotate cu  mijloace de sterilizare    ( autoclave obligatorii , cleanere etc) impuse de ministerul sanatatii  deci siguranta medicala .
–    inalta calificare a artistilor tatuatori .

In saloane lucreaza artistii tatuatori profesionisti. Ei au experienta vasta din cauza numarului mare de tatuaje executate , curs de prim ajutor si igiena  , licente si sant selectati cu deosebita atentie de catre managerul salonului .    Un salon de tatuaj , dincolo de latura artistica este un loc  disciplinat cu standarde clare de igiena  peste care ,  in rutina de zi cu zi  nu se poate trece . De la modul de discutie si respectul acordat   clientului pana la protocoalele igienice si de sterilizare care trebuie sa le aplice in fiecare moment .  Un salon de tatuaje are acelasi regim cu un cabinet medical si acest lucru trebuie verificat de client cu multa atentie.
–    atestat firma pentru desfasurarea activitatii specifice  si atestat igiena si practica operator tatuator (chiar santem bucurosi cand clientii ne intreaba de sterilizarea componentelor aparatului de tatuat , de autoclave , aparate si igiena deoarece este o prioritate pentru noi )
–    aparatele sant omologate si materialele de unica folosinta sant atestate din punct de vedere al sanatatii totul avand  certificate de conformitate
–    au contract de ridicare a deseurilor medicale periculoase
–    fiscalizarea operatiei executate  si garantia  tehnica si igienica a operatiei prestate
–    preturile expuse la vedere in intrarea in salonul autorizat de tattoo
–     avand obligatoriu buletinul la dvs are loc  completarea unei declaratii obligatorii a ministerului sanatatii in care va previne de riscurile tatuajelor in cazul in care aveti anumite afectiuni ca hemofilie , diabet etc sau nu aveti varsta necesare de 18 ani.

Dezavantajele alegerii unei persoane particulare :

–    operatorii nu au experienta si aparatura necesara sterilizarii. Pericolul contractarii unor boli transmisibile periculoase  . Nu au mijloace de prim ajutor -incearca sa faca demonstratie cat de sterili sant si au ace de unica folosinta , dar nu va vorbesc despre capetele , varfurile  , capacele  si alte ustensile care pot sa va infecteze la fel de bine ? Numai ei stiu despre componentele aparatului care sant la fel de periculoase ca si acele   dar clientul  , nu. Ei nu au autoclava si fierb aceste capete si varfuri care vin in contact cu sangele infectat de tus al altor persoane.  Sida , hepatita B , C , D si alte boli periculoase nu mor in aceasta asa zisa ‘ sterilizare’ . Nu au autoclave pentru sterilizare dar ei pretind  ca au alte mijloace.  Intrebarea este care ? Acestia vor sa ia banii sa plece , sa faca o treaba poate buna , poate rea , dar ce ramane in urma lor ? Boli ,  tatuaje prost facute care nu mai pot fi remediate toata viata  si o impresie amara la adresa acestei arte. Noi ca si salon de tatuaj ne trezim neputinciosi cand clienti vin sa le reparam ce le-au facut unii dintre acesti operatori particulari.

–    majoritatea operatorilor o fac ca hobby pentru tatuaje  , nu ca meserie . Unii ca sa castige bani . Acestia nu au experienta si tehnica necesara pentru a executa un model complex .Incercati intotdeauna  sa va arate lucrari similare cu ceea ce vreti sa-i cereti , pentru a vedea daca este in stare sa faca. Daca nu , veti fi ‘cobaiul ‘lui .
–    operatorii nu au atestate  si cursuri de igiena si prim ajutor
–     operatorii particulari nu pot fi controlati de directia de sanatate publica si protectia consumatorului . Nu raspund de nici o greseala tehnica si medicala .
–    Au preturi mai mici decat saloanele  dar nu investesc in mijloace de dezinfectie si sterilizare refolosind anumite produse de unica folosinta sau expirate
–    nu au contract cu firma specializata de ridicarea deseurilor medicale periculoase
–    nu va pot oferi garantia operatiei prestate si fiscalizarea ei (nu-i mai gasiti)
–    nu au mijloace tehnice si softuri si experienta grafica computerizata sa va simuleze un model de  tatuaj pe corpul  dvs inainte de a-l executa

Studiourile  de tatuaj din Bucuresti le puteti gasi pe siteuri specializate prin search pe google. De asemenea , prezentarea unui , site a unui studio de tatuaje  cu cat este mai complex arata preocuparea si grija pentru clienti , comunicarea ,  avertizarea , informarea , prevenirea si sfatuirea in tot ceea ce priveste activitatea de tatuare si piercing .
Pentru alegerea salonului de tatuaj  si piercing trebuie sa aveti in vedere urmatoarele:
–    autorizatia salonului pentru efectuarea activitatii specifice de tatuare si montare bijuterii corp specifica cod CAEN 9604  si certificatul de inmatriculare al firmei
–    atestatul profesional  al operatorului de absolvirea a cursurilor de igiena
–    certificatele de calitate si certificatele de conformitate pentru bijuterii si aparatura specifica
–    casa de marcat fiscala
–    preturile sa fie expuse pe site-ul oficial al firmei si la loc vizibil in salonul de tatuaj
–    declaratie pe proprie raspundere a  clientului pentru inlaturarea pericolului de a avea bolile mentionate in lege ce contravin operatiei de tatuare si piercig (exemplu hemofilie , diabet , sida  etc)
–    in sala de lucru sa nu fie mizerie si dezordine , iar operatorul sub influenta bauturilor alcolice .  Sa nu se fumeze in incinta salonului  , sa nu existe bauturi alcoolice ..
–    materialele care vor fi folosite sa fie sterile
–    operatorul sa aiba halat , manusi de protectie de unica folosinta  ,unghiile taiate scurt , ingrijit si curat

Roxy

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii