Cele 5 Locuri dureroase pentru tatuaje ! Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

 

 

http://youtu.be/xPEe4Crm52M

Generalitati despre intensitatea  durerii la tatuare

 

Salon tatuaje  Bucuresti Roxy Tattoo , la cererea clientilor de pe forum tatuaje Roxy Tattoo Bucuresti  ,  va prezinta lista celor cinci locuri  de pe corp unde doare cel mai tare in  procesul de tatuare

Ca si sfat general , exprimati-va individualitatea si originalitatea printr-un tatuaj frumos  si  nu va lasati prada  fricii cu privire la  durererea din timpul tatuarii .

In momentul cand va setati mintea pe un  tatuaj si va pregatiti pentru procesul de tatuare ,  veti vedea ca  , corpul gaseste abilitatea de a suporta durerea .

Desi aceste  5 locuri de pe corp sunt destul de frumoase ca si alegere , va trebui sa suportati in plus o durere , din cauza ca in aceste cinci locuri , grasimea de sub piele este foarte subtire .

Multe modele de tatuaje isi gasesc locul  , in aceste 5  locuri dureroase de pe corp.

Ca si trasatura generala femeile rezista mult mai bine , in schimb barbatii suporta mai greu si sunt mult mai intoleranti la durere .

Dupa aproape 9000 de tatuaje executate Salon tatuaje Roxy Tattoo Bucuresti , a vazut multe si a scris multe , impartasindu-va cu acest blog , toata experienta lui .

Acest blog tatuaje este cel mai mare , cel mai vechi si cel mai documentat din Romania . Este un blog care se updateaza aproape zilnic , cu sfaturi , informatii , stiluri de viata , experientele noastre , viata noastra alaturi de clientii nostrii  si mult alte lucruri frumaose legate de aceasta lume a unor saloane de tatuaj .

Sa revenim la enumerarea celor 5 locuri dureroase la tatuaje si particularitaile acestora .

1.    Coastele:

biomecanic coaste tatuaj mare model Roxy Tattoo

saloane tatuaj bucuresti

tatuaje coaste femei

 

Cel mai dureros loc de tatuare este zona coastelor .

Cusca toracica , ofera o frumoasa deschidere  a   tatuajului efectuat in acea zona  , si astfel  un tatuaj pe coaste  , din experienta saloane tatuaj Roxy Tattoo Bucuresti , este o incercare pentru cei ce o fac .

Asa cum spuneam femeile isi aleg acest loc , mult mai mut decat barbatii din cauza ca  acestea suporta mult mai bine durerea si sunt mult mai curajoase decat acestia .

In saloane tatuaje Roxy Tattoo , pe coaste , in general femeile isi fac  ori scrisuri  , ori motive florale , in timp ce barbatii isi fac tribale si uneori scrisuri .

Unele femei , spre suprinderea noastra , suporta extraordinar  de bine , stand la tatuaj chiar si ore intregi fara a se plange de durere .

 

    2. In spatele urechii

 

Locul numar 2 dureros , din experienta salon tatuaje bucuresti Roxy Tattoo , ar fi dupa ureche .

Acolo pielea este foarte subtire , si de aceea acel loc este foarte sensibil .

Totusi , acest lucru nu opreste pe nimeni sa-si faca un tatuaj in acea zona .

Chiar daca este o nota muzicala , o pana , o insecta , o zodie , un mic tribal , clientii in general isi aleg rar,  aceasta zona .

Bineinteles , ca si la tatuajele  pe coaste , femeile isi aleg mult mai mult aceasta zona fiind mult mai curajoase si mai inventive .

Poti sa te pui cu femeia?!!

Modele de tatuaje simple , ca cele enumerate mai sus  , au fost cerute la saloane tatuaj  Bucuresti Roxy , dar in majoritatea cazurilor numai black and grey si nu color.

 

3     Laba piciorului .

tatuaje laba piciorului

tatuaje laba piciorului

model_fete_picior_roxy

 

Multi dintre artistii tatuatori (nu si la  salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo)  nu vor sa tatueze  laba piciorului din mai multe motive .

Unul dintre  acestea este  ca procesul de vindecare este mai greu datorita zonei  , si  din considerentul foarte simplu ca tatuajul pozitionat acoloeste un moft  , deoarece nu se vede si nu isi are sensul .

Laba piciorului are o slaba distributie a grasimii , si de aceea o sa simtiti mult mai intens durerea in timpul tatuarii decata alt loc de pe corp .

In general ,99%  din tatuaje  pe laba piciorului , sunt facute de femei . Asa cum spuneam anterior , rezista mai bine la durere si isi doresc un tatuaj ori pe laba piciorului ori pe glezna .

Deci aceasta zona este strict destinata femeilor .

La saloane Tatuaj Roxy Tattoo , in acea zona sunt cerute , tatuaje florale , mici tribale simple sub forma de linii , scrisuri uneori si altele .

De multe ori , se cer retusuri in aceasta zona deoarece procesul de vindecare este anevoios din cauza frecarii de sanda ,  pantof si ciorap.

 

4     Piept

 

tatuaje piept

tatuaje piept

 

 

Tatuajele pe piept sunt cerute mai mult de barbati si putin de femei.

Deoarece femeile au sani si in acea zona este dureroasa  , la saloane tatuaj Roxy Tattoo Bucuresti , sunt foarte putine cereri de la acestea .

Aceasta zona este mai mult ceruta de barbati.

La femei in general , isi fac ceva floral  . La barbati isi fac modele de tatuaje gen , portrete, luptatori , uneori scrisuri si multe altele fiind foarte variate .

Cei care sunt mai grasi indura mai bine durerea  , pe cand cei care sunt slabi mult mai greu .

 

5     Incheietura mainii

saloane tatuaj bucuresti

tatuaje femei incheietura mainii

 bratara mana sarma ghimpata tatuaje Roxy model brata spini tatuaje model Roxy

De asemenea este  o zona dureroasa  , deoarece nu exista grasime in acea zona a mainii.

In general , aceasta zona este destinata 95% femeilor si rareori barbatilor .

La incheietura  femeile isi fac , scrisuri , bratari , inimioare , fundite , initialele ei si a iubitului  si alte modele mici si dragalase  .

Aceste modele de tatuaje sunt atat color cat si black and grey .

Barbatii in general cer , ori bratari ori scrisuri in aceasta zona .

La Saloane Tatuaj  Bucuresti Roxy Tattoo , aceste tatuaje sunt atat color cat si alb negru .

Desi este o zona dureroasa , este foarte ceruta de femei . Cel putin 2 din 5 tatuaje sunt cerute in aceasta zona .

 

Pe forum tatuaje Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo , aceasta topica a fost intens dezbatuta .

De aceea am scris acest articol pentru a clarifica , zonele dureroase de pe corp , unde  tatuarea doare mai mult , asa cum spuneam , din cauza lipsei grasimii in acele zone .

Sper ca acest articol va ajuta in decizia de a hotara locul  de pe corp unde faceti un tatuaj .

 

 

Deosebita stima

Bogdan Iliescu

Salon Tatuaje Bucuresti

Roxy Tattoo

www.roxy-tattoo.com

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii