Etapele alegerii unor tatuaje dupa categorii si tipuri ! Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Piercing

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti, acoperire tatuaje vechi

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti, acoperire tatuaje vechi

Alegerea unor modele de tatuaje , pentru fiecare persoana , este o hotarare anevoioasa .Trebuie sa il purtam pentru totdeauna si ne intrebam daca am ales sau nu modelul adecvat .
Astfel alegerea modelului trebuie facuta din doua puncte de vedere . Unul este ceea ce ne dorim si al doilea este ceea ce se poate face . Ascultati sfatul artistului tatuator care executa acest lucru
Sfatul artistului tatuator este acela de a va spune daca se poate realiza acest model la dimensiunea ceruta si daca este bine in locul aplicat pe corp. Exista standarde si in acest lucru (pozitia tatuajului ) care ajuta la executia si imaginea frumoasa a unui tatuaj (tatoo) . Ca exemplu ar fi ca un tatuaj tribal la un baiat in general sa nu se poata aseza deasupra bazinului ,asa cum o fac fetele de exemplu . Sant multe exemple in care experienta tauatorului il poate duce pe client la decizia cea mai buna.
Ascultati-l cu atentie ! Dumneavoastra vreti de exemplu un model de tatuaj (tatoo) complex cu multe detalii dar il vreti foarte mic. Acesta nu va avea calitate deoarece la aceasta marime nu se pot tatua detaliile indiferent cat de bun ai fi ca tatuator . Il vreti intr-o parte a corpului unde se pate executa foarte greu sau in general nu ii este locul acolo ca exemplul de mai sus . Deasemenea , alegerea unui model black and grey care ar fi extraordinar de frumos color (cum ar fi un koifish japonez). Tatuatorul trebuie sa-i arate si sugereze ambele modele de tatuaje .
Atentie! A fi tatuator nu inseamna a fi un copiator de modele pe corp . A fi artist tatuator profesionist inseamna a avea experienta si tehnica multa de executie de tatuaje , simt artistic , viziune , a avea cursuri medicale , a stii sa deseneze cu mana libera modele cerute , a improviza modele existente si a stii grafica computerizata programe gen Corel , Photoshop si alte softuri www.roxy-tattoo.com


Incercati sa ganditi ca executia de tatuaje este o arta foarte grea , care necesita multa tehnica si cunostiinte – ani grei de experienta . Nu exista scoli , exista ceva native si apoi meseria se fura daca ai norocul -de unde. Pielea nu se picteaza sau coloreaza asa cum adaugati ‘layere’ in photoshop facand modele peste modele suprapunindu-le , printre care unele transparente , intrepatrunzandu-le prin tehnica digitala , dand anumite tente grafice computerizate.
O alta greseala a clientilor neavizati este sa-si faca programare telefonica si sa vina sa-si execute tatuaje . Socoteala de acasa nu este aceeasi cu cea de la targ . De ce? Deoarece vrem sa facem modelul cu care venim pe stick sau printat si ne dam seama ca la studio gasim sute de modele mai frumoase cu acesta si poate acel model cu care am venit , nici nu se poate executa si face in locul ales pe corp.
De aceea inainte de a face o programare pentru un tattoo , mergeti la studio si spuneti-i ce vreti sa faceti . Astfel la modelul ales de dumneavoastra , studioul o sa va propuna inca sute de alternative de alte tatuaje . Orice studio respectabil are mii de modele de tatuaje . Roxy Tattoo Design are 20 de mii de modele de flashuri de tatuaje .
Tatuatorul va spune cum arata mai bine , ce marime optima respecta detaliile , ce culori , ce alte adaugiri se pot face pentru a-l infrumuseta , cate ore dureaza si unde poate fi pozitionat cel mai bine , functie si de dorinta clientului . Din aceasta conlucrare si schimb de idei contructive client –tatuator iese un lucru bun.

craniu modele de tatuaje brat roxy

craniu modele de tatuaje brat roxy

Deci inainte de a face programarea , dati o fuga pana la studio si veti vedea ca nelamuririle si lipsa experientei dvs , va fi filtrata de artistul tatuator si veti fi ajutat sa luati decizia cea mai buna fara bataie de cap
Cazuri frecvente pentru clientul care face programarea telefonica si este bine instruit in arta tatuajelor , este ca vine la studio la programare (pentru tatoo ) , si inainte de a-si executa un tatuaj , vede alte modele ce i-ar placea si schimba ideea , bulversandu-se . Astfel nu mai stie cum sa-l faca , cat sa-l faca , cat il costa si se pierde timpul , iar artistul tatuator nu mai poate pastra programarile pe ziua respectiva , deoarece exista un alt client la alta ora programat . Astfel clientul ori abandoneaza , ori nu stie ce sa faca si sa aleaga ori ia decizia sub presiunea timpului (poate gresita) deoarece vine urmatoarea programare . Fiecare client are un timp stabilit functie de marimea si complexitatea modelului .
Deci sfatul Roxy Tattoo Design este ca alegerea modelului este foarte importanta si de aceea ar fi bine ca inainte sa va programati trebuie sa treceti pe la studio pentru stabilirea detaliilor care sant atat de importante .
Toate detaliile sant importante intr-un tatuaj ( tatoo ) . Tatuaj – ul este o arta a detaliilor !
Astfel santem tentati de miile de modele de tatuaje si de multe alte lucruri . Trebuie sa-ti alegi o gama dupa care sa incepi sa cauti in ea.
Unele din cele mai cautate modele de tatoo sant litere chinezesti (diverse cuvinte si scrieri) , tribal (diverse modele) , butterfly (diferite tipuri de fluturasi) , fairy (diferite tipuri de zane) , cross ( cruci ) , stele (in special stele rihanna) , dragon (diferite motive japoneze ) , flower (motive florale) si tatoos dolphin ( delfini) .
Mii de modele din fiecare vi le punem la dispozitie la salonul nostru Roxy Tattoo Design Bucuresti , www.roxy-tattoo.com
Din punct de vedere al sexelor exista modele de fete si modele de baieti .Gusturile fetelor la tauaje , in general , sant net diferite de a barbatilor .

11218172_507186326099738_4822811238369178073_n

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti, acoperire tatuaje vechi

Aici as face o comparatie. Femeile vor florale , animale delicate si fine , insecte , fluturi , stelute , ingerasi si scrisuri . Barbatii vor tatuaje cu animale de prada , luptatori , religioase , demoni si altele . O trasatura comuna sant scrisurile care le cauta in aceeasi masura si femeile si barbatii . Fiecare studio foloseste criteriile lui de clasificare pentru tatuaje .
Astfel va dam o simpla clasificare a tatuajelor functie de tipul de tatuaj ( tatoo ) pentru a sti ce sa le cereti studioului de tatuaje .
Femeile in general cer tatuaje : florale , scrisuri ( arabe , chinezesti , elfa si romane) , animale si insecte ,desene animate , simboluri , mandale , semne zodiacale si tribale si tatuajele personalitatilor (Rihanna ,Angelina Jolie , Jessica Alba etc) . Sant foarte atente la ceea ce se poarta ca tatuaje si ceea ce si-a tatuat vedeta preferata . Femeile isi aleg ca loc de tatuat , deasupra bazinului sau in zona abdomenului , pe umar , spate sau glezna .
Barbatii in general cer tatuaje : tribale , animale (in general de prada), scrisuri( arabe , chinezesti si romane) , dragoni (japoneze) , fantastice , religioase , demoni si sheleti , mandale simboluri si semne zodiacale . Barbatii isi fac ceea ce vor, fara a se sinchisi daca se poarta sau nu .Barbatii isi aleg ca loc de tatuaj spatele , mainile (in general bratul) si gambele si rareori abdomenul.
Trasatura generala la femei si barbati sant tatuaje , semne zodiacale si simboluri (gen yin si yang , key of life , ochiul lui RA ) .
Deci clasificarea pentru tatuaje , in viziune Roxy Tattoo Design , dupa care sa va alegeti modelul dorit ar reprezenta urmatoarele: Tribale , animale, insecte , florale , scrisuri , simboluri si mandale, semne zodiacale , fantastice , religioase , demoni si scheleti , japoneze (dragoni , samurai ) .

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti, acoperire tatuaje vechi

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti, acoperire tatuaje vechi

Ce inseamna tatuaj permanent sau semipermanent ? Difera modelele daca sant executate permanent sau semipermanent ? Care este durata unui tatuaj semipermanent   ?
Tatuajele semipermanente sant acele tatuaje ( tattoos ) care tin de la 3 la 5 ani , depinzand de pielea fiecaruia . In general acesta dispare treptat , asa cum se intampla la tatuajul temporar cu henna , fiind absorbita vopseaua de corp, in timp. Tatuajele semipermanente se fac pentru modele foarte mici si in general se fac black and grey .Tatuajul semipermanent se face de trei ori mai greu din punct de vedere al executiei al lui deoarece tusul intra mai greu in piele

Roxy

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii