Etapele efectuarii unui tatuaj si cat de mult doare? Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Piercing

Roxy Tattoo design Bucuresti

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti, acoperire tatuaje vechi

 

In momentul cand vreti sa faceti un tatuaj , dupa ce ati ales modelul , va intrebati care sant etapele executiei   si cat de mult doare  locul care l-am ales .

Salon   de tatuaje Roxy Tattoo  Bucuresti   face  modelele  de tatuaje computerizat sau de mana (free hand !) . Designul modelului este fara cost  si se face in trei moduri :

1. In Photoshop sau Corel  pe loc  ( modelul se face dupa design-ul clientului –  fara cost!)

2.Le desenam pe loc ‘freehand’  ( ca la Miami Ink/L.A.Ink ) – (se deseneaza la comanda -fara cost!)

3. Sau photoshop +desen (freehand) de catre artistii tatuatori (se deseneza la comanda -fara cost !)
Etapele sant urmatorele :  O data ce modelul este stabilit  si desenat  la dimensiunea lui ,se  dezinfecteaza  zona se  pune o solutie  detol  si  se aplica  desenul pe piele .

Clientul se uita in oglinda sa vada daca pozitionarea este corecta . Daca nu , se repozitioneaza pana cand se ajunge la pozitia dorita si apoi se incepe tatuajul propriu zis . Intotdeauna artistul tatuator , prin experienta lui , stie sa pozitioneze  un tatuaj functie de model de tatuaj ,  dimensiune , locul dupa corp si vizibilitatea lui .
Intai se face conturul (acolo unde este cazul) dupa care se trece la  ‘umplerea lui’ la adaugarea umbrelor si stabilirea la final a contrastelor  folosind tehnica de succesiune a culorilor (daca tatuajul este color).
Pare simplu dar nu este asa ! Fiecare culoare are tehnica ei . Fiecare umbra adaugata poarta amprenta si viziune   artistului tatuator si de asemenea apeleaza la experienta si tehnica lui .Contrastul evidentierea si claritatea detaliilor lor pe parcurs si in special la finalul tatuajului de asemenea este o latura a artisticului si de asemenea a experientei si a tehnicii . Asa cum unii cantareti canta mai bine si altii mai prost si au compozitii mai bune sau mai proaste la fel sant si artistii tatuatori .

Multi  spun vreau si eu un portret . Si,  dupa aceea spun ca ei nu cred ca  este mare lucru  sa fie executat imediat .
Intradevar este foarte mare lucru ! Un portret – tatuaj bine facut , de marime medie , trebuie executat cu multe detalii , straturi si treceri de tus si multa multa viziune asupra  detaliilor . Poza trebuie sa fie foarte clara pentru a incerca sa surprinda cat mai multe detalii .Daca  subiectul  (care urmeaza tatuat)este intr-o parte sau rade sau plange si clientul vrea sa nu aiba aceste stari , este greu de executat .De aceea incercati sa colaborati cat mai mult cu artistul tatuator la lucrurile care le cere pentru a fi sigur ca poate sa redea detaliile .
Inca odata amintesc ca tatuajul nu este o arta fotografica sau grafica computerizata ci este o arta ce tine cont de simt artistic , viziune si multa tehnica si experienta acumulata.
Asigurati-va tot timpul ca i-ati explicat ce vreti , a inteles si el va explica cum v-a actiona la indeplinirea lucrarii. Nu se va supara daca ai ve-ti da idei pe parcursul sesiunii de tatuare .
Durerea difera atat de la femei la barbati , cat de la un loc al altuia al corpului . Femeile sant mai fricoase de durere , dar  suporta  mult mai usor durerea decat barbatii . Barbatii sant mai putin fricosi   ca femeile dar se vaita mai mult si suporta durerea mai greu decat femeile. Zonele in care tegumentul este mai aproape de os sunt cele mai dureroase  si as mentiona incheieturile si coastele si clavicula
De asemenea multi oameni aleg sa-si faca tatuaj pentru a-si acoperi anumite semne din nastere sau cicatrici si operatii . Trebuie avut in vedere ca unele cicatrici nu se pot acoperi iar acolo pielea este multa mai sensibila . Noi tot timpul am ales varianta cea mai buna pentru client si am avut rezultate bune , atunci cand s-a putut .

Roxy

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii