Modele Tatuaje tip pene si pasari – Saloane tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

salon tatuaje bucuresti roxy tattoo

salon tatuaje bucuresti roxy tattoo

Tatuaj Pana de Pasare   -Un tatuaj foarte cerut la Saloane Tatuaje Bucuresti Roxy in 2013

 

 

 

 

Suntem cel mai vechi salon din Bucuresti infiintat in 2007 – Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo ,sediul Centrul Vechi Lipscani 12 ,0723.265.771, www.roxy-tattoo.com . Avem peste 8500 de tatuaje executate in acesti ani .

Aceste modele de tatuaje , gen , pana de pasare au fost foarte cerute in trecut si de asemenea la inceputul anului  2013 .

Pentru a intelege simbolistica acestor modele tatuaje , ale penelor , salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo au descris mai multe tipuri de pasari , pene si modele de tatuaje derivate din acestea alaturi de simbolistica lor , in scopuri intelegerii si desavarsirii unei idei de tatuaj .

 

Practic motivatia acestor modele de  tatuaje tip  pana  si pasari ,  exprima : „Arată-ți dragostea de libertate și de zbor ”

In istoria simbolisticii , a semnelor si a  ritualurilor  atat teologice cat si mistice , aceste pene au o istorie straveche .

In cadrul saloane tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo am fost intrebat de mai multe ori ,ce tipuri de modele de tatuaje tip pana sunt mai frecvente si ce ar reprezenta acestea ?

Astfel pentru a intelege mai bine semnificatia unui tatuaj pana , am sintetizat mai multe tipuri de pasari   mai des intalnite in experienta- saloane tatuaje  si semnificatiile legate de acestea.

 

În timp ce unele tatuaje  de pasari sunt alese pentru semnificatia  lor și unele pentru  penele lor  colorate, altele sunat alese ca un  model de tatuaj  care poate  semnifica simbolic : pierderea, nașterea, norocul , zborul si altele. Ca tipuri de  tatuaje tip pana – des intalnite , in cadrul salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo , am exemplifica   cateva păsări des intalnite  și semnificațiile aripilor lor dupa cum urmeaza :

Bufniță

Bufnita este  reprezentata ca simbol al mortii , fiind de altfel si o pasare nocturna .

La Saloane Tatuaje Bucuresti acest model de tatuaje bufnita a fost desc executat.

Deopotriva , fata de cultura noastra, in cultura nord americana bufnita reprezinta protecție împotriva spiritelor rele, un simbol al inteligentei si mister.

 Fie că credeti  în magie in vrăjitorie sau in  lumea fantastica ,  înțelepciunea acestor pasari mesager, cu ajutorul penelor ,va face sa va alegeti niste modele de tatuaje interesante si cu semnificatie

Păun

In toti atatia ani de lucru , Salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo nu a tatuat modele de tatuaje pasare paun , dar pene de paun foarte multe .

Un model de tatuaj – pana de paun  colorata , transforma un tatuaj intr-un design viu colorat  atat pentru tatuaje  brate, spate cat si pentru  cutia toracica.

Paunul este simbolul  renașterii si reînnoirii .

Este o  pasare foarte frumoasa reprezintă sfințenie și, uneori  vanitate. În multe parti ale ale lumii, păunul este o pasare foarte iubita si venerata .

La Hinduși  , păunii semnifică bunătatea, norocul  și compasiunea, iar în unele culturi păsările sunt gravate printre tronurile regilor si reginelor.

Paunul este pasarea  maiestoasa care se lauda  cu coloritul si statura sa maiestoasa .

Astfel la saloane tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo , pana de paun este des ceruta in special de femei , putand fi tatuata atat pe spate , pe brat , pe antebrat cat si pe cicatrici pe operatii gen cezariene sau altele .

Vultur

Vulturul , este in scoala americana veche , tributul liberatatii si unitatii fiind stimbolul statelor unite ala Americii .

Nu numai penele de vultur , dar in special vulturii , au fost foarte ceruti de alungul anilor  , la salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo .

 Vulturi de toate tipurile si toate infatisarile au imbracat spatele , abdomenul sau bratul multor tineri , simbolizand niste modele de tatuaje foarte indragite.

Tot in scoala veche de tatuaje USA , exista multe modele de vulturi cu un steag fluturand din cioc sau intr-un nor de trandafiri , sau printre datele de nastere si uneori de moarte ale camarazilor din cercurile militare fiind  modele de tatuaje  indragite,  di de asemenea ,asa de mult cerute la saloane de tatuaje .

Phoenix

 

 Mitica  si maiestoasa pasare Phoenix , prin flacarile de foc , a fost una dintre preferatele clientilor salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo .

Ca si modele de tatauje tribale sau alt tip , pasarile Phoenix , au fost cerute atat de femei cat si de barbati . ca si localizare acest  odele de au fost tatuate  pe brat , pe abdomen sau pe picior. În mitologia greacă, o pană de la o pasare  Phoenix simbolizeaza o  viața veșnică. Iar o pana a pasarii Phoenix reprezinta  nemurirea  

Dincolo de modele de tatuaje tribale ale pasarii Phoenix , la Saloane Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo , au fost cerute in majoritatea cazurilor ,modelele ale  pasarii Phoenix cu aripile de flacari , virand din culoarea rosie in portocaliu si galben precum focul.

Pescăruș de mare

 Desi pescarusul de mare nu este asa de mult respectat ca celelalte pe care le-am amintit , acesta poate reprezenta dragostea fata de nemarginirea oceanului ,si tumultul produs de mareele lui Modele de  tatuaje  cerut la Saloane Tatuaje Roxy Tattoo Bucuresti , au inclus schite simple a aripilor pescarusului in timpul zborului , descriind mesajul  acela al zborului in fata nemariginirii si anume oceanul  vietii .

 

Cum se face un model de tatuaje cu pene  la Salon tatuaje Bucuresti Roxy  Tattoo ? Odata ce v-ati ales pasarea , veti incepe cu artistul tatuator sa va alegeti designul unor modele de tatuaje tip  pana.

Puteti utiliza mai multe culori pentru  a face un model de tatuaj artistic  sau poate mai putine culori pentru a face un design de tatuaje – realist .

Din experienta saloane tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo , modelele de tatuaje tip pana , au fost cerute in general realist .

Inspiratia Americana in tatuaje cu privire la pene si pasari

 

Cultura americana este foarte legata de simbolistica penelor si a pasarilor in foarte multe culturi si  in multe insemne oficiale.

Indienii si tatuajele lor sunt legate strans de pene si  pasari , capete de indieni , toteme si altele .

La saloane Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo , modele de tatuaje din scoala veche americana reprezinta modele cu vulturi , indieni , cai , pene toteme si lupi , aranjate in multe grupuri , facand deliciul acestor natii. Deci ,in cadrul unui  salon de tatuaje , alaturi de artistul tatuator , imediat ce ati ales pasarea , impreuna cu experienta lui si visurile si imaginatia dumneavoastra , luati-va zborul in taramul creatiei .

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii