Pret Tatuaj -Cum Calculam Pretul unui Tatuaj -Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Piercing

Centrul Vechi Bucuresti – Cel Mai Vechi Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo  0723.265.771  si 0722.403.977 Calea Victoriei 21-23 Cladirea de Moda Venus :

Preturile la tatuaje  se calculeaza la centimetru patrat si mai jos aveti poza cum se calculeaza:

                – 3,5 cmp black and grey (inaltimea in cm x latimea in cm x3,5 leicmp =pretul)

                – 4 lei cmp color (inaltimea in cm x latimea in cm x 4 leicmp =pretul)

                – 4,5 lei cmp cover (acoperire tatuaj vechi (inaltimea in cm x latimea in cm x4,5 leicmp =pretul))

                – scrisurile – la model si lungime – exemplu  scris de 10 cm lungime -150 de lei )

                -portret min 700 de lei

                -semipermanent max 30 cmp -250 de lei (tine intre 3-5 ani)

                -tatuaje mari peste 800 de centimetrii patrati sa calculeaza la sedinta 150 de lei ora

               – piercing 100 de lei cercel inclus

               – Pret tatuaj minim 100 de lei -30 cmp

Exemplu : Se incadreaza marimea tatuajului intr-un dreptunghi si se inmulteste INALTIMEA   LATIMEA  (in cm) si cu 3,5 lei cmp (black and grey) si aveti pretul .

Mai jos aveti exemplu de tatuaj de  : 10cm  x 10cm x 3,5 lei cmp =350 de lei

cum se calculeaza un pret la tatuaj

cum se calculeaza un pret la tatuaj

Va asteptam in centrul Vechi La cel Mai Vechi Salon de Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo.

F355F25B-96F6-4D0C-9AC7-59390E1F43D0

salon tatuaje bucuresti Roxy Tattoo

Roxy Tattoo Design Bucuresti are preturi medii fata de celelalte saloane de tatuaje din Bucuresti.

In Bucuresti practic , pe langa preturi , ca si client care tii la pielea ta, te poti baza pe numai 4 saloane de tatuaje profesioniste  , dintre care Roxy Tattoo Design isi doreste intietatea.

Fiecare pret este explicat cum se calculeaza si de asemenea modul de calcul  la tatuaj este in siteul nostru www.roxy-tattoo.com sectiunea pret .

Santem singurul salon din Romania care explicam de a fir a par cum se calculeaza un  pret la tatuaje in salon de tatuaje bucuresti .

http://www.roxy-tattoo.com/prezentare-salon-preturi.html

Foarte multi spun ca se calculeaza dupa  model fara sa dea explicatii?

Incep prin a spune ca un tatuaj  executat bine tehnic si calitativ nu se poate face ecat la un salon de tatuaje . Vreti un tatuaj ieftin  si prost calitativ , din care sa luati hepatita C sau B sau SIDA,  duceti-va  la particulari si neautorizati  sau la saloanele slabe si le faceti.

Nu va jucati cu focul si cu pielea dvs !

Tatuatorii salonului Roxy Tattoo  sant testati din toate punctele de vedere , altfel nu ar rezista nici o secunda in concurenta si  standardul ridicat care li se cere de catre managerii sai  si de catre piata .
La un particular nu conteaza nimic  , deoarece el  , prin pretul redus  si lipsa de mijloace de  sterilizare  , nu are costuri suplimentare si nici stresul de a avea multi clienti pe zi  si a executa totul perfect , de asemenea nu are materiale bune.

Venind la un salon tatuaje  autorizat va platiti  standardul de a avea un tatuaj bun pe vecie si a pleca de acolo sanatos !

Daca vreti sa va duceti laun  salon de tatuaje indoielnic  (ca sa va coste in medie cu 10% mai putin) sau la particulari , ve-ti apela din nou la noi,  sa acoperim ceea ce au stricat altii sau la chirurgia estetica!

salon tatiuaje ceas piept model

salon tatiuaje ceas piept model

Foarte multi clienti ne intreaba cat costa un tatuaj ?
Raspunsul este urmatorul  : pret – ul la tatuaje se face dupa urmatoarele cinci criterii :

1. marimea lui (exprimata in centimetrii patrati ) .Calculul acestuia se face incadrand tatuajul intr-un dreptunghi si apoi determinand aria dreptunghiului in centimetrii patrati inmultind latimea cu lungimea ca in matematica elementara .Dupa a-ti aflat aria in centimetrii patrati  , o imultiti cu pretul pe cm din site . Deci daca un tatuaj are 5cm latime x 10 cm lungime=50 cmpatrati .  Si 50cmp x 3,5 cmp(black and grey)= 175 de RON . Simplu nu ! A-ti aflat singuri pretul tatuajului !

2. Complexitatea lui si  orele de executie care implica executia acestuia . O ora de executie este intre 150-200 de ron /ora , depinzand de complexitatea lui . In Germania , Spania , Italia si alte tari , ora este 150 de euro iar in Statele Unite ale Americii este de 150  dolari . In Italia , la saloanele bune ,centimetru patrat este 20 de euro adica 80 de ron , la noi este 3,5 RON .
3. Locul de pe corp -acest lucru implicand dificultatea executiei tatuajului . (de ex pe coaste -se executa foarte greu iar timpul de executie este mult mai mare  , iar  pe spate mai usor)
4. Culoarea – daca este  tattoo black and gray , color sau  daca este cover up (acopera ceva vechi) – permanent black and grey 3,5 ron/cmp , color 4 ron/cmp si  cover up 4,5 /cmp
5. Daca este semipermanent sau permanent- reamintesc preturile
-semipermanent (black and gray) -minim 250de ron  ce depaseste de 40 cmpatrati este  -7 ron/cmp
– permanent black and grey 3,5 ron/cmp , color 4 ron/cmp si  cover up 4,5 /cmp
Deci astfel , la intrebare salonului Roxy Tattoo Design , ‘cat  costa un tatuaj?’  vor intra in discutie cinci necunoscute .
La aceste cinci necunoscute se adauga necunoasterea de catre client a modelului ales si al complexitatii lui .

6. Atentiescrisurile nu se calculeaza dupa centimetrii patrati ci dupa model, complexitate  si marime .

In prezentarea salon  de tatuaje (tattoo)  Roxy Tattoo Design am pus preturile dupa centimetrii patrati  , pe tipuri de culori si deasemenea dupa durata acestuia de viata (permanent sau semipermanet) .
Sper ca am reusit sa raspund la aceasta intrebare pentru ca atunci cand veniti la un tatuaj sa stiti   cum sa va ca calculati singuri pretul.

salon tatuaje bucuresti ,saloane tatuaje bucuresti,

salon tatuaje bucuresti ,saloane tatuaje bucuresti,

Mai este o necunoscuta in alcatuirea acestui pret , care v-o aduc aminte , pentru a intelege de ce uneori nu se pastreaza aceste calcule .
Uneori  clientul vrea  un tatuaj mic dar extraordinar de complicat implicand multe detalii . Astfel pretul la centimetru indica un pret mic , dar tatuatorul lucreaza 3 ore la el sau mai mult  , dar clientul neavizat crede ca este mic si simplu si nu are experienta necesara sa stie cat dureaza sa  executam acest lucru . Atunci pretul se ajusteaza dupa orele de executie.

Si acum reversul medaliei !

De asemenea poate sa fie si un tatuaj gen tribal care dupa calculul centimetrilor patrati poate sa dea  un pret foarte mare  inmultind centimetrii patrati cu pretul pe centimetru patrat .Gradul de complexitate fiind mic se poate executa mai repede si atunci ajustam in jos pretul tatuajului dupa orele de lucru .

Inca odata reamintesc , tatuajul nu este o pictura pe piele , ci este o imbinare de maiestrie artistica cu indemanare tehnica, rutina si experienta . La tatuaj se introduce tusul sub piele cu ajutorul aparatului de tatuat .
Astfel , salonul , face un pret intermediar intre durata de executie si de complexitatea unui  tatuaj astfel incat sa fie echitabil  de ambele parti  .
Noi am selectat la salonul Roxy Tattoo Design  , din foarte multi candidati , pe cei mai buni tatuatori din Bucuresti , care au experienta sa faca acest lucru secondati permanent de manageri .
De asemenea mai este o problema care nu am discutat-o aici .
Este desenul sau creeatia dedicata -unica a unui tatuaj pentru un client. Ce inseamna aceasta ?
Cand un client vrea un tatuaj unicat , atunci acest tatuaj  trebuie creeat .
Un client vrea un tatuaj de urmatorul tip:
– Ii descrie salonului ce vrea iar tatuatorul deseneaza imediat in fata lui (free style)
– Ii cere tatuatorului sa ii combine mai multe tatuaje si idei implicand grafica computerizata
Pentru a nu se intampla faptul de a cere o schita sau o lucrare , numai de dragul de a o face si de a  ‘fura’  modelul si creatia si de a  o da la un particular sau alta persoana neavizata , am rugamintea de a  intelege necesitate de a plati un avans pentru acest lucru . De ce?
Deoarece ambele parti  sant de buna credinta si au interes comun de a duce lucrarea la bun sfarsit . Astfel inainte sa ii spuneti sa faca schita aratati-i pe internet sau veniti cu o schita simpla sa-i explicati ce vreti sa faceti ca tatuatorul sa inteleaga ideea . Nu plecati pana nu santeti convinsi ca tatuatorul  a inteles ce vreti !
Am fost pusi in situatia jenanta de a face lucrari , care au necesitat timp si resurse , iar clientii  nu au venit sa le revendice  sau au cerut sa le dam gratis aceste lucrari . In acest  fel alti clienti interesati nu au avut timpul sa beneficieze de lucrarea desenata si executata de Roxy Tattoo Design .

Eu am considerat-o ca pe o lipsa de respect la adresa noastra , si astfel din cauza celor ‘rai’ trebuie sa plateasca si cei buni – am impus aceasta regula a avansului !
Intotdeauna am venit in sprijinul clientului si am asteptat lucrurile bune care le-am facut sa ni se intoarca inapoi . Ca in viata este si rau si bine , dar mergem inainte slujind aceasta arta  cu demnitate , stima si respect  in fata clientului .
De asemenea , foarte importanta este ca la toti clientii , cand au venit cu un model , le-am indicat , primul lucru dimensiunea minima a  tatuajului , care isi poate pastra detaliile , pentru a avea un pret cat mai mic. Dupa aceea dupa bunul lui plac si-a facut pretul functie de dimensiunea care acesta si-o doreste , oferindu-i variantele .
Acesta a fost capitolul Roxy Tattoo Design Bucuresti pe www.roxy-tattoo.com despre pret  la tatuaje .
Sper sa va ajute ! Daca aveti comentarii va astept cu drag pe  office@roxy-tattoo.com   sau blog  tatuaje Roxy Tattoo Design Bucuresti .

ceas brat trandafir modele tatuaje roxy tattoo salon

ceas brat trandafir modele tatuaje roxy tattoo salon

Sper ca intelegeti ca firma noastra Roxy Tattoo Design alaturi de clientii sai este ca o familie mai mare ..
Clientii nostri revin si dupa ce au terminat de lucrat tatuaje la noi . Climatul placut si respectul nostru a facut ca sa ne recomande mai departe munca si sa ne intrebe din cand in cand ce mai facem si sa ne salute , oferindu-ne un gand bun si spor la treaba pentru a crea lucruri frumoase asa cum le-am facut si lor .
In acest blog ne-am pus toata expertiza pentru a ajuta clientul si aceasta arta sa ia decizia cea mai buna in ceea ce il priveste

cu deosebita stima si aveti grija de voi ,

administrator Roxy Tattoo Design
Bogdan Iliescu si Mihaela Iliescu

calea Victoriei 21-23 sect 3 Bucuresti

Cladirea venus langa magazin Victoria

Centru Vechi Bucuresti

ceas modele tatuaje baieti

ceas modele tatuaje baieti

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii