Realizarea unor tatuaje mari , complexe , dedicate si unice ! Salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Piercing

tatuaje bucuresti model custom roxy

modele tatuaje mana intreaga custom roxy tattoo salon

Roxy Tattoo Design

Majoritatea  celor care isi fac tatuaje ,  au urmatoarele  doua dorinte : Sa ai exprime  personalitatea  si al doilea   sa fie cat mai unic posibil.

Ce inseamna un tattoo  cat mai  complex si unic ?

La salon tatuaje Roxy Tattoo Design Bucuresti , lucrurile se impart in doua categorii : tatuaje mici si tatuaje mari.

Tatuajele mici , in general , cu mici exceptii,  sant destul de usor de desenat  si realizat  pe loc .

La tatuaje mari  exista tipul de tatuaj  presetat (gata facut) ,care este usor de executat , dar mai exista si cealalta categorie a celor care vor tatuaje complexe , dedicate  si unice care combina multe idei si elemente . ( modele tatuaje )

Ei , dragii mei aici am vrut sa ajung ! Adica la realizarea unui model mare , dedicat bazat numai pe ideile sugerate de client !

Din pacate piata noastra romaneasca este foarte slaba in comparatie cu cea occidentala , si se cer putine lucrari de genul acesta !

Dar cand vin , placerea este de partea noastra si ne suflecam manecile sa savarsim o opera de arta si nu sa dam rasol pentru bani asa cum fac multi . Trebuie sa aveti rabdare cu noi salon de tatuaje asa cum si noi avem cu clientii ,  sa intelegem amandoi ideile si sa ajungem la un tatuaj cat  mai frumos conform ideilor sugerate !

Cum decurg  astfel de tatuaje , complexe ,unice si mari la un salon de tatoo –  Roxy Tattoo Design Bucuresti !

Clientul vine si spune ca vrea un tatuaj mare pe tot spatele in care sa aiba de exemplu scene de lupta cu romani pe cai , in spate armate , jos sa fie coloseumul de la Roma si in dreapta si stanga arhangeli zburand .

O tema complicata si grea ! Oare de unde  apuca   aceasta lucrare salon tattoo – Roxy Tattoo Design ?

In primul rand il vom intreba pe client , daca are ceva imagini salvate ca poze digitale ca sa ne arate  ceea ce vrea.  Aici sant trei  cazuri :

1.Are toate pozele pe calculator si atunci putem lucra modelul final in photoshop/corel  (cazul simplu) – (atentie santem printre singurele saloane care lucram modelele profesionist in photoshop/corel -necesitand cunostiinte  avansate de grafica computerizata ) .In general artistii tatuatori nu stiu photoshop/corel  iar  majoritatea nu stiu nici sa deseneze  liber ci numai sa copieze sau sa faca un model presetat  . De aceea sant  putini artisti tatuatori buni in Bucuresti care-i numeri pe degete  ! (snt la saloanele de varf polarizand clientii).

2. Are numai o parte din poze pe calculator , celelalte nu . Atunci pe celelalte trebuie sa le desenam si dupa aceea sa le valideze clientul si apoi sa le scanam , sa le introducem in photoshop , alaturi de celelalte  ajungand  la modelul final .

3. Nu are nici o poza , dar are idei si atunci trebuie sa ai desenam in fata (cum vedeti pe Discovery la Miami Ink/L.A. Ink)  ,daca este cazul , sau sa pregatim lucrarea dupa care sa o valideze si apoi sa o executam , necesitand photoshop-ul numai daca este cazul de redimensionare a tatuajului la anumiti parametrii .

Deci dupa cum vedeti un salon de tatuaje este  lucru complex armonizand  dorinta clientului cu  profesionalismul artistului tatuator de a avea rabdare , a fi intelegator , a sti sa deseneze si a fi talentat , sa stie sa lucreze in photoshop , sa filtreze ideile clientului si sa ajunga la modelul savarsit final  .Dupa aceea trebuie sa-l puna in practica , lucrul tot atat de greu ca si conceptia .

Aici intervine , experienta , indemanarea  si  inteligenta . Combinatiile de culori , umbrele date  , viziunea , intelegerea psihologiei tatuajului ales de catre clientulsi a determinarea  lui , luminile care pica pe acel tatuaj la final prin adaugarea culorii alb  si  veridicitatea tattoo -lui , impreuna cu indemanarea care desavarseste  combinatia reusita a unui tatuaj complex , unic dedicat !

Vedeti dumneavoastra cate detalii intra in realizare unui tatuaj bine facut si cum se diferentiaza saloanele profesioniste de varf  fata de toti asa zisii baieti din blocuri si cartiere , care nu au nici ce le trebuie material si nici ceea ce le trebuie intelectual pentru a realiza o opera de arta .  ( www.roxy-tattoo.com )

Acesti artisti si saloane desi sant aparute peste tot ca ciupercile prin blocuri , mai nou prin frizerii , cafenele , sali de fitness , (cum le-or fi dat Ministerul Sanatatii licenta  sau poate nici nu au?) , nu au anvergura realizarii unor astfel lucrari din cauza a mai multor  cauze. Artistii tatuatori cu experienta  foarte buni sant platiti foarte bine la saloanele de varf  in locatii bune , sau  au salonul lor.  Ceilalti vor  disparea  in neant odata cu mediocritatea  de care au dat  dovada , lasand in urma lor tatuaje prost facute si infectand cu diferite boli clientii (unele foarte grave) . Aceste saloane se vor inchide deoarece piata se maturizeaza , clientii  triaza saloanele de tattoo cu atentie , mai ales ca numarul clientilor care se tatueaza in saloane autorizate  in Romania este foarte mic . Majoritatea se tatueaza prin blocuri la „asa zisi prieteni” facandu-si orori ! Ieftin si prost !

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,

Astfel revenind la  tatuaje complexe dedicate si unice mari  , acestea se fac asa cum am mentionat  in cele trei cazuri .

Ori aveti pozele , ori aveti o parte din poze sau apelati la noi sa vi le desenam! Pentru noi este o incantare sa cream si  sa facem lucrari unice si  mari ! Noi punem suflet in ceea ce facem , vrem ca clientul  se intoarca , sa fie multumit si sa ne recomande ! Santem oameni dorim sa fim respectati si sa respectam la randul nostru clientul care vine sa lucreze alaturi de noi la desavarsirea unei lucari frumoase care sa-i dainuie o viata pe piele si sa-i poarte noroc si sa-i incante inima si sufletul  cand il vede.

Daca mai aveti intrebari va rog sa mi le punei pe blog , va stau la dispozitie.

cu deosebita stima

Bogdan iliescu

Manager Roxy Tattoo Design Bucuresti

Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

Centru Vechi Calea Victoriei 21-23

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii