RETEAUA DE TATUAJE UNDERGROUND FACUTE PRIN RECOMANDARI IN BUCURESTI 2012 Salon Roxy Tattoo Piercing Bucuresti

 

reteaua underground de saloane tatuaje bucuresti Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,tatuaje bucuresti,

reteaua underground de saloane tatuaje bucuresti

TATUAJE FACUTE PRIN RECOMANDARI PRIN BLOCURI SI UNDERGROUND LA BETIE SI DROGURI
In Bucuresti 90% din tatuaje sant facute prin blocuri si sub 10% in saloane de tatuaje in Bucuresti
Tatuaje le  sant underground in Bucuresti

CAMPANIE  SALOANE ROXY TATTOO TATUAJE BUCURESTI
UNIUNEA TATUATORILOR ROMANI
TATUAJE  STERILE SI CALITATIVE UNIUNEA TATUATORILOR ROMANI

Sistemul de recomandari in tatuaje functioneaza perfect in Bucuresti  si in Romania !
Mai putin conteaza experienta si vechimea unui  salon de tatuaje  , experienta tatuatorilor sau  lucrarile expuse sau seriozitatea lui !
Cel mai mult conteaza recomandarile din gura in gura “ du te acolo ca am fost si este ok “
IATA REZULTATELE  in GENERAL “
Exemplific prin miile de clienti care imi scriu . Iau unul aleator dupa emailul firmei office@roxy-tattoo.com  prin    COPY si PASTE si vi-l prezint :
“Comanda Tatuaj
Mesaj:  Mi-am fact un tatuaj  prin recomandari de la prietenii mei  , dar era un amator(aveam sa constat).Tipul si-a dat examenul. L-a picat cu brio. Ideea e ca pe spatele meu (de pe un omoplat pe altul) escrisa o fraza(JALNIC!) Tatuajul are cam 30 cm.M-ar interesa,cu aprox,cat m-ar costa
cover-ul?Multumiri “
Aceasta este o fata am si poza ei si este frumoasa !
Ce sa mai zic ! De unde aveau  prietentii acestei fete sa-si de seama de prietenul  tatuator recomandat  care  este sub orice critica ??
Ce sa mai comentez , mizeria care o are pe ea si ai  va ramane pe viata pentru RECOMANDARILE de la prieteni .  Este una din miile de clienti care pateste acest lucru si vine cu rugaminti in acesti 8 ani de cand salonul nostru de tatuaje Roxy Tattoo lucreza in piata  de tatuaje Bucuresti !
Tatuaje le in Bucuresti sant 90% underground ,  functioneaza prin recomandari de  la prieteni  , catre iar majoritatea sant  artistii nerefulati ,  dublati de droguri bautura , boli transmisibile si rezultate catastrofale si iremediabile . Trendul din 2012 este acesta si se contureaza !
In Bucuresti  exista arta recomandarilor  underground (subterane) si de asemenea  artistii sant recomandati din gura in gura ! In restaurante in baruri , in discoteci , in cercul de prieteni si alte surse incalificabile! Nu conteaza faptul ca salon de tatuaj trebuie sa aiba acelasi regim cu al unui medical si infectarea se poate produce foarte usor .
Astfel saloane le de tatuaje  cu artisti de calitate sant lasate sa moara ! Desi au lucrari frumoase expuse , conventii international , sant onesti si disciplinati si muncitori , voi clientii va duceti la toti retardatii prin blocuri care se dau genii , dupa care va vaitati de cat de naivi ati fost!
Aveti internet CITITI SI instruiti-va ! Nu e greu !  Salon Tatuaje piercing  Roxy Tattoo a scris  24 de articole , o adevarata carte sa va instruiti  despre modele , tipuri de tatuaje , curente , sterilizari  si tot ceea ce aveti nevoie  . De pomana !
Raman artistii de cartier , recomandati din gura in gura sa faca treaba underground , prost si mizerabil !
Tatuaj ul in ROMANIA este UNDERGROUND si SE FACE PRIN  RECOMANDARE LA UN PAHAR DE VODKA  !  Ceea ce facem noi profesionistii este o prostie!
IN E.U. 90% se duc la saloane le de tatuaje si piercing  fiindca sant civilizati! !
In Romania prin prieteni si cunostiinte ! Deci , majoritatea cu vinul in nas si beti , se tatueaza si recomanda , fara sterilizare si fara alte mijloace de control , la prieteni !
TATUAJE  le  IN BUCURESTI SI ROMANIA sant  UNDERGROUND , retele intregi , recomandari si  piata neagra , boli si infestari si mizerie! Exact ca la PUSCARIE!
Au venit la noi inspectori de la SANEPID SI ANPC sa ne intrebe de sanatate !
Le-am scos un dosar gros plin de analize ,  autorizatii si  tot ceea ce au avut nevoie , mai mult le-am explicat ce trebuie sa stie deoarece normele le-am facut impreuna cu ministerul sanatatii impreuna cu uniunea tatuatorilor cu domnul  Danut Fotescu  !
Apoi i-am intrebat ce fac in privinta in care ca eu am cheltuit toti banii pe impozite , autorizatii contracte de deratizare de igenizare si etc si 90% din tatuaje  este underground se fac prin blocuri fara sterilizari acte sau nimic  !
Au dat din umeri si au plecat cand  I-am rugat sa ne ajute sa faca si ceva pentru cei autorizati si pusi la punct !
Nu au avut ce sa ne spuna si au plecat !
Oare asta este Romania care ne-o dorim pentru copii nostrii  ?
Munca si seriozitatea nu este la nici o nevoie ! Numai tepele , furtul , evaziunea , curvele siliconate de la televizor ca etalon ,  proasta calitate ,saracia ,  datul in cap si mizeria ne este EXPERIENTA NEVOIA SI FELUL DE A FI ?
O SA AVETI SURPRIZA SA VEDETI CA  saloane le de tatuaje  SANT  MAI IEFTINE DECAT RECOMANDARILE  DIN BLOCURI  SI APARTAMENTE ! Asa este comparati! Daca nu este asa comparati preturile ca nu este nici o suparare! Negociati , nu se supara nimeni !
O SA AJUNGETI LA CONCLUZIA ACEASTA SI O SA VEDETI CA , CALITATEA ESTE MAI BUNA LA SALOANE  AUTORIZATE  DE TATUAJE  SI PIERCING si aveti si garantia  !
IN EUROPA daca un tatuator tatueaza fara licenta ia 6 luni de INCHISOARE – deoarece imprastie boli periculoase !
In ROMANIA  artistii underground acestia sant iubiti curtati si vizitati ! Cunosc si eu cativa si ai intreb de ce nu intra in legalitate si  sa  aiba salon ca lumea si sa ofere cat mai multe clientului !

koy fish cover up acoperire tatuaje Roxy

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,tatuaje bucuresti,

Acestia imi raspund , ca nu-s nebuni sa plateasca taxe la stat si  a isi cumpere de mii de euro aparaturi de sterilizare . Ce fac ei este mai bine si la noroc !
Astia santem ca romani . ASA L-AM votat si  pe BASESCU  , care ne a saracit ne-a umilit , si a ras de noi cu curvele lui , ne a spus sa ne caram din tara , pe Arafat l-a umilit ca ne salva atunci cand aveam nevoie , iar calfele lui furau ingrozitor din banii nostrii si a bolnavilor , pensionarilor si famillior si copiilor nostrii  ! A se vedea http://youtu.be/JfblFIsxxzA  .
Dragi nostrii iubitori de tatuaje ! Nu parasiti saloane le de tatuaje din Bucuresti  unde avem oameni buni si platiti si duceti-va in blocuri si tatuati-va la prieteni  prin  recomandari si luati boli  ingrozitoare si faceti-va  tatuaje proaste pe care o sa LE BLESTEMATI toata viata !.
Nu santem frustrati , ci santem spectatorii vii ai acestei piete  de tatuaje !
Clientii nostrii ne spun despre foarte multe tentatii din blocuri cu tot felul de instrumente si experimente pe pielea lor si tot felul de recomandari bizare, culmea de la preieteni de –ai lor.
RECOMANDAREA PRIETENILOR= TATUAJE PROASTE=BOLI TRANSMISIBILE IREVERSIBILE CAUZATOARE DE MOARTE CARE LE DATI SI LA PARTENERELE VOASTRE SI COPIILOR  VOSTRII =ROMANIA  PIATA DE TATUAJE 2012 .
Trendul in 2012 este acesta , si in momentul cand vin la noi praf facuti,  din blocuri nu mai avem ce sa le facem !
Ai trimitem la cabinetele de laser si la analize pentru SIDA , hepatite B si C , sifilis si alte boli grave !
Este prea tarziu !
Nu va suparati ca va scriu acest articol dar , proliferarea underground a tatuajului si a lipsei de acte si de protectie a devenit mai presus decat orice in acest an 2012 .
A degenerate totul , si totul se face prin ganguri si blocuri si cartiere sordide!
Astfel piata din Romania de tatuaje a degenerat  si  Roxy Tattoo Design Bucuresti nu  poate face fata acestei  viziuni , de a aborda tatuajele !
Desi avem 5 ani in aceasta breasla si santem  foarte stiuti in piata Bucurestiului , a iesit la suprafata recomandarea , piata underground si   evitarea calitatii in detrimentul mizeriei si al bolilor .
Nu santem mai scumpi decat cei din blocuri!
Asta este criza o sa-mi spuneti  ,ca nu sant bani !
UN TATUAJ SE FACE O DATA IN VIATA PE ACEEASI SUPRAFATA A CORPULUI !
Deci faceti-0 bine nu va bateti joc prin blocuri  si cu artisti recomandati !
Dragii mei , santem totusi responsabili si incercati sa va protejati !

CAMPANIE ROXY TATTOO TATUAJE BUCURESTI
UNIUNEA TATUATORILOR ROMANI
TATUAJE  STERILE SI CALITATIVE SALOANE TATUAJE ROXY TATTOO DESIGN BUCURESTI
stima
Bogdan Iliescu cu acordul sefului uniunii tatuatorilor Romani Danut Fotescu –Sfinx Tattoo Craiova

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii