Trend Saloane Tatuaje Bucuresti Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Piercing

shackin_stevens_tattoo

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,tatuaje bucuresti,

Buna Ziua

Salon Roxy Tattoo Design Bucuresti , asa cum va-ti obisnuit  va  impartaseste  ideile lui despre piata de tatuaje din anul  2011   .

Asa cum discutam si in 2009 si in 2010 in articolele noastre despre saloane de tatuaje Bucuresti si tatuaje in Bucuresti lucrurile nu arata la fel , ci din contra au luat o intorsatura negativa .

Sant sunat de diverse publicatii si televiziuni  cum ar fi ziar  Capital  , sau PROTV sau antena 1 si sant intrebat cum am asa o afacere de succes si cum de  cunoaste toata lumea in Bucuresti salonul Roxy Tattoo  si cum am rezistat atat .

O sa va raspund  , bag bani in aceasta afacere , o sustin si bag in continuare dar uneori ma intreb pentru ce? Merita?

Cei de la Wall Street Journal ma intreaba care este reteta mea de succes si ce sa recomande  publicatiilor   lto si noilor antrepenori care vor sa intre in acest business.

Ce sa le spun ! A devenit  o aventura in care-ti frangi gatul deliberat!

Artisti tatuatori  ramasi fara servici si dati afara din servicii , si  blocuri pline de tatuatori cu un aparat ieftin  si artist tatuatori intorsi din strainatate din cauza crizei , au venit aici  in Bucuresti , au deschis zeci de saloane de tatuaje autorizate si neautorizate si au facut praf piata de tatuaje  care si asa era praf.

Bolile  transmisibile dati de acesti tatuatori curg , tatuajele mizerabile curg si astfel viata merge inainte . Nu exista etica , legislatie sau frica , iar clientii creduli se duc senini ca si mieii la taiat .

Mi-a plecat un tatuator in Canada si am dat concurs  prin Uninunea Tatuatorilor  cu sprijinul dlui  Danut Fotescu  seful Uniunii tatuatorilor si prin mijloace mass media si  prin itermediul site-ul meu .

Am intervievat 50 de tatuatori timp de 2 luni din Bucuresti si din tara . Ce am gasit  mi-am facut cruce !  Atat de slab pregatiti incat nici incepatori nu-i pot denumi  .

Pana la urma am reusit sa aleg ,  un tatuator si piercer intors din streinatate .

Clientii creduli , se duc  la acestia incepatori prin blocuri , prin recomandarile oamenilor nepregatiti  bucurandu-se ca  costa putin  . Acestia se imbolnavesc , isi fac mizerii pe ei . Aceasta le este pregatirea lor .

Deci in Bucuresti , capitala EU , in 2011 , acum sant 40 de saloane si 500 de artisti tatautori care tatueaza prin blocuri fara licente si fara nimic  fiind transmitatori de boli infectioase  foarte grave  . In Europa de vest acesti fac puscarie 6 luni daca sant prinsi ! La noi nu ! Din contra , prolifereaza!

Ce parere aveti , asta este piata de tatuaje din Bucuresti  si trendul din 2011. Felicitari noua !

I-am comunicat Wall Street Journal , ca din punct de vedere al acesti branse nu santem in EU ci santem in Africa . Chiar ei m-au inspirat prin intrebarile lor sa scriu acest articol . Le-am comunicat  deasemenea ca 90% din clienti se tatueaza in blocuri si 10% in saloane de tatuaj si piercing din Bucuresti .

Asta este piata de tatuaje si saloane de tatuaje in Bucuresti  ! Felicitari noua !

In consecinta , cei care aveti cap si vreti sa va faceti tatuaje in Bucuresti , incercati sa va uitati la portofoliul artistilor  , la saloane de tatuaje Tattoo Bucuresti si sa vedeti lucrari frumoase si atunci cand va identificati cu ele sa va duceti .

Documentati-va inainte sa va pripiti .

Nu mai calcati prin blocuri sa va imbolnaviti de boli groaznice si cu tatuaje mizerabile si tusuri expirate si ieftine  si  dupa aceea sa  veniti la noi la  saloane le de tatuaje din  Bucuresti  sa va reparam si sa va plangem de mila si sa va facem cover   !

Saloane Tatuaje Piercing Roxy Tattoo Design Bucuresti s-a saturat sa-i intre pe usa un client care sa-i spuna , mi-am facut un tatuaj gresit la un PRIETEN , te rog sa ma repari .

Ve-ti constata ca aceeasi bani care-i dati in blocuri  , ai dati la noi si bineinteles  la noi aveti calitate si siguranta .

Nu va plangeti .

Asa cum va asterneti asa dormiti !

Jobul nostru de succes , se indreapta din cauza clientilor din Bucuresti spre nereusita . Primeaza piata de tatuaje clandestine , nesigure , neautorizate si se dezvolta intr-un ritm alert .

Am pus si punem la dispozitie tot ce este de calitate  iar clientul de tatuaje vrea mizerie si  tatuare prin blocuri sordide .

Santem romani . Asa cum ni l-am dorit pe Basescu asa ne dorim si acest lucru sa ne distruga sa aratam urat .

Fiti  maturi . Cautati calitatea , un tatuaj frumos este unic pe piele si nu se repeta . Atentie mare .

Aceasta este  radiografia piatii de tatuaje din 2011  si  le doresc succes publicatiilor , ziare , reviste , televiziuni , site-uri de reduceri de pret  (care ne-au asasinat cu telefoanele lor) si alte mijloace mass media ,  sa guste din „nectarul” acestor randuri .

O alta trasatura romaneasca  am obervat-o la   salonul de tatuaje concurent   Body Art Mall Vitan din Bucuresti care l-am respectat  Acesta  a denigrat cu buna stiinta  munca si efortul  salonului nostru  Roxy Tattoo Design Bucuresti

Salon tatuaje  Roxy Tattoo Design Bucuresti  este deschis  in  anul 2007 , avem peste 15.000 de tatuaje executate la activ , printre care  au fost foarte multe vedete . NU  avem plangeri si oamenii ne cauta cu drag ne viziteaza si ne recomanda , iar salon Tatuaje Roxy Tattoo Piercing Design Bucuresti  este o referinta in Bucuresti si va fi  , asa cum ne-au comunicat si publicatiile care ne cauta cu atata asiduitate .

Nu ne jigniti , comportati-va cu profesionalism si cu un bun gand fata de piata de tatuaje din Bucuresti , asa de dezordonata si de  imatura. Dati dovada de intelepciune si lasati rautatea la o parte si incercati , asa cum facem si noi impreuna cu Uniunea Tatuatorilor Romani  sa disciplinam si sa dezvoltam aceasta atat de hulita arta a tatuaje lor , in ochiul si conceptia romanului .

V-am relatat de multe ori ca regret ca acest salon Roxy Tattoo nu l-am deschis  in  Europa de  vest unde putea sa faca fata cu brio cererilor mature al iubitorilor de tatuaje .Unde se cer  tatuaje interesante , creative si variate , custom unice.

Ca sa nu termin intr-o nota negativa , va invit iubitorilor de tatuaje , dati o sansa acestei arte , daca tineti la aceasta bransa , maturizati-va faceti-va la saloane lucruri frumoase , lucrati strans cu artistii tatuatori si incetati ca sa lasati   incepatorii din blocuri sa faca experiente pe dumneavoastra si sa invete pe pielea dumneavoastra , folosind tusuri ieftine , lucruri nesterilizate  imbolnavindu-va si altele.

va doresc sanatate si sa ne vedem cu bine

 

stima

Bogdan iliescu

Roxy Tattoo Design Bucuresti

Calea Victoriei 21-23 sect 3 Bucuresti

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii