Tatuaj Portret – Tatuaje Portrete

salon tatuaje bucuresti portret fata

salon tatuaje bucuresti roxy tattoo portret

salon tatuaje bucuresti portret

salon tatuaje bucuresti portret

portret saloane tatuaje roxy tattoo

portret saloane tatuaje roxy tattoo

 

salon tatuaje bucuresti roxy tattoo modele tatuaje

portret tatuaje bucuresti salon tatuaje roxy tattoo

salon tatauje bucuresti roxy tattoo

portret salon tatauje bucuresti roxy tattoo

 

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti, portret tatuaje

saloane salon tatuaje tatuaj piercing Bucuresti Roxy Tattoo

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,

roxy tattoo portret salon tatuaje piercing Bucuresti tatuaj

roxy tattoo portret salon tatuaje piercing Bucuresti tatuaj

roxy tattoo portret salon tatuaje piercing Bucuresti tatuaj

 

portet little richard saloane tatuaje piercing bucuresti roxy tattoo design

saloane tatuaje si piercing Bucuresti Roxy Tattoo Elvis Preasley

saloane tatuaje si piercing Bucuresti Roxy Tattoo Elvis Preasley

portret

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,

portret salon tatuaje bucuresti Roxy

portret_femeie_tattoo

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,

tatuaje roxy tattoo

portret copil tatuaje salon roxytattoo design bucuresti piercing

portret copil tatuaje salon roxytattoo design bucuresti piercing

Portretul este o lucrare foarte sensibila pentru un salon de tatuaje .

 

 

 

 

Primul lucru care il verificati la un salon de tatuaje este daca au portrete sau nu . Daca au por atunci salonul de tatuaje a trecut testl cel mai dur !

Sant oameni care si-ar dori un portret al unei persoane dragi tatuat pe ei .

Poate sa fie sotia ,sotul , copilul , sau un parinte sau cineva foarte drag .

Am discutat cu diferite persoane care si-au facut un portret tatuat la noi si le-am intrebat ce ai determina sa faca un portret ?

Mi-au explicat ca , fiindu-le foarte dragi acele persoane , vor sa le aiba aproape intotdeauna . Apeland la un tatuaj al portretului lor.

A face un portret, pentru un salon , este efectiv testul de incercare al artistului tatuator.

Nu orice tatuator  poate sa faca un portret .

In Bucuresti am identificat putini artisti care fac acest lucru . Acestia lucreaza la saloanele autorizate de top. Ceea ce pot sa va spun ca unul dintre ei il avem si noi .

Unul din lucrarile cu care un salon de tatuaje respectat se poate mandri sant portretele. Printre alte tatuaje , incercati sa vedeti lucrari de portrete ale salonului si va ve-ti da seama de profesionalismul artistului tatuator.

La noi – Roxy Tattoo Design Bucuresti – standardele sant atat de ridicate incat la fiecare tatuaj, oricat de mic si neinsemnat ar fi , nemaivorbind de cele mari , se comenteaza fiecare detaliu .

In special pentru un portret ne pregatim bine si temeinic inainte de a-l executa .

portret saloane tatuaje bucuresti roxy tattoo

portret saloane tatuaje bucuresti roxy tattoo

La noi tatuajul este o disciplina a germanului , o imaginatie a italianului si o perseverenta a japonezului . Prin imbinarea dintre persuasiune , munca si creativitate incercam sa dam oamenilor increderea in ideea lor si in alegerea tatuajului .

Fiecare client este intrebat daca este multumit .

Noi lucram cu oamenii punand suflet in a-i ajuta si a le indeplini dorintele  si uneori ne suparam cand santem tratati  fara respect , ca  pe niste  executanti de prestari servicii . Noi ii intrebam pe clienti despre idee aleasa a tatuajului ce reprezinta si cum ar vrea sa fie si  astfel propunem alte variante de  tatuaje in stransa legatura cu cel dorit  . Ne punem astfel in pielea lui .

Astfel , revenind la subiectul nostru  , ajungem la tatuaje din cele mai complicate , adica la portrete.

Portretul este , dupa cum spuneam , piatra de incercare a fiecarui salon de tatuaj . Daca faci portrete aproape ca originalul , ramai in lumea saloanelor de tatuaje profesioniste . Daca nu , ramai un salon de tatuaje de mana a doua .

Imaginea minima pentru un portret , pentru a-i pastra detaliile  , ar trebui sa aiba minim 140 cmp . Ca timp , un portret se executa in minim 4 si 5 ore , depinzand de marimea si complexitatea detaliilor  .

Necesita foarte multe detalii si concentrare. Nu ai voie sa gresesti .

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti, portret femeie tatuaje salon bucuresti

salon tatuaje bucuresti roxy tattoo

Daca un pictor greseste pe sevalet , azvarla hartia ,dar daca gresesti pe pielea omului , ce faci? Astfel dai tot ce poti din tine. Ca tatuator trebuie sa ai experienta , simtul artistic , simetria , arta introducerii culorii in piele fara a gresi .

La executia unui portret esti testat din toate unghiurile si totodata esti stresat sa iasa bine . Este ca si secretul sticlei de Murano pastrat de mii de ani . Pentru el s-au facut atatea crime pentru cei care au vrut sa-l dezvaluie . Desi  Murano , in timpurile noastre este si o insula turistica din Venezia , nici acum nu se cunoaste secretul sticlei de Murano de sute de ani , decat de o mana de oameni care se initiaza din tata in fiu .La fel secretul tatuatorului  nu-l va dezvalui nimanui .Aceasta arta este simt artistic , mana si experienta .

Cand te duci la el si vrei sa-ti tatueze pe corp ceea ce vrei mai scump (persoana cea mai draga) dar ai o frica si o retinere .

Este pielea ta sant banii tai si persoana ta la care tii atat de mult  .

Nu-l cunosti pe tatuator ce poate ! Ai atatea dileme ! Daca este un tatuator slab care care face un lucru de care nu este in stare ! Sant multe elemente pe site www.roxy-tattoo.com care va ajuta sa judecati acest lucru .

Ca sa te protejezi si sa treci de aceste dileme , vino si vorbeste cu el spune-i ce vrei si incearca sa vezi ce gandeste despre poza care i-o aduci . Daca nu-i convine poza care i-o dai si detaliile furnizate de tine fiind neclare , o sa-ti ceara inca 20 de poze . Trebuie sa-i comunici intocmai ceea ce vrei pentru a intelege in ce ipostaza vrei sa surprinzi chipul celuia care il vrei    sa–l tatuezi .

Trebuie sa ii comunici daca chipul celui care vrei sa-l tatuezi vrei sa fie serios , vesel , ganditor , sa fie melancolic si asa mai departe . Dupa ce i-ai comunicat starea pe care vrei sa o aiba , trebuie sa gasesti o poza a acestuia in aceasta stare. Poza trebuie sa fie cat mai clara , din fata , de foarte buna calitate si rezolutie pentru ca artistul tatuator sa inteleaga cat mai bine toate detaliile si trasaturile si a le reinterpreta in tatuaj . Poza nu trebuie sa fie dintr-o parte sau din profil .Tatuatorului ii este greu sa-i pui mai multe poze cu diferite stari si sa-I pui sa combine multe lucruri pentru ca sa iasa unul asa cum ai vrea tu . Deci trebuie o poza clara din fata cu starea pe care vrei sa i-o surprinzi si cum a-i vrea sa arate tatuajul , lucru exemplificat pe site www.roxy-tattoo.com in tatuaje- portrete .

Inca o data revin cu faptul ca acest portret nu se deseneaza pe piele ci se tatueaza pe piele  ,ceea ce inseamna o inbinare a maiestriei artistice de pictor desenator si tehnica de executie.

Am scris acest subiect  pe www.roxy-tattoo.com deoarece are doua conotatii .Una de a patrunde in tainele efectuarii unui portret tatuaj si a avea cunostiintele necesare pentru a cere si a-i da tatuatorului tot ce are nevoie pentru indeplinirea cu succes a tatuajului portret si a doua este de a testa salonul sa vezi cat de buni sant tatuatorii .

Administrator Roxy Tattoo Design Bucuresti

ing Bogdan Iliescu

despre Roxy Tattoo pe deviantart

http://roxytattoodesign.deviantart.com/art/Sportiva-inotatoare-tatuaj-roxy-tattoo-384690872

http://roxytattoodesign.deviantart.com/art/Coaste-tatuaje-biomechanic-tattoo-model-roxy-tatto-384692368

http://roxytattoodesign.deviantart.com/art/Seagull-Tattoo-Tatuaje-Bucuresti-Roxy-387152629

http://www.deviantart.com/morelikethis/387114464

 

 

 

 

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii