Tatuaje Urate ,Bizare , Exagerate si Piercinguri in scopul Uratirii -Salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

 

 

Dragii mei  cititori  al celui mai mare site de tatuaje din Romania  al Salon Roxy Tattoo Design Bucuresti ,

Acest articol este destinat ciudatilor , care se folosesc de aceasta arta a tatuajului ducand la extrem folosirea lui .

Un tatuaj are rolul de a infrumuseta . De aceea un salon tatuaje este inclus in cadrul saloanelor de infrumusetare . Un tatuaj sau un piercing inseamna , in cazul unui salon tattoo , un procedeu de infrumusetare . De aceea , fiind vorba de caracterul permanent al unui tatuaj , nu ai voie sa il gresesti si mai ales sa-l exagerezi .

In aceste poze expuse de diferite saloane de tatuaje , sant practic expuse exagerarile unor clienti , care s-au folosit de aceasta arta a tatuajului si piercing in sens contrar ,si anume  pentru a se urati .

Orice este pe lumea aceasta folosit in exces dauneaza . Este o vorba populara  romaneasca „ce este mult nu-i sanatos ” Ce sa mai zic de folosirea acestui procedeu de tatuare pentru a-ti lua aspectul permanent al unui diavol ?

Intradevar , sub aspect psihologic , niste tatuaje , ar trebui sa aiba un rol de infrumusetare si un rol pozitiv asupra intelectului fiind astfel  exprimarea personalitatii printr-o creeatie artistica.

Un Salon de tatuaje ar trebui sa extraga aceste idei ale clientului si sa desavarseasca printr-un tattoo  acest lucru .

Sant clienti la Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo care vor morti , descompusi , putreziti si tot felul de cadavre si mortaciuni  tatuati pe ei .

Este exprimarea personalitatii lor si trebuie in final sa le indeplinim si aceste dorinte din dorinta noastra de a ne concentra pe latura tehnica a executie tatuajului . Nu sant foarte multi din acestia , dar sant destui  , care-si fac , draci , cranii , si alte imagini sataniste .

De la a face aceste tatuaje , pana  a te transforma integral intr-un demon prin arta tatuajului , este deja prea mult din punct de vedere Salon Tattoo Bucuresti Roxy .

Psihologia , comportamentul si ideologia oamenilor imbraca asa de multe forme incat , uneori ne este greu sa acceptam realitati care nu sant in linie cu ideile si pregatirea noastra laica. Greu de acceptat , usor de criticat , dar foarte greu de explicat si inteles.

Deci un salon de tatuaje , poate avea si aceasta menire pentru anumiti oameni , aceea de a-i urati si a-i transforma in fiinte bizare si infioratoare . Insusi piercingul poate fi folosit de clientul unui salonul tattoo in scopul uratirii lui .

Multi oameni , mi-au comunicat ca critic foarte dur acest aspect . Deoarece Saloane Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo sant saloane de infrumusetare , de ce ar fi de acord cu uratirea lor ?

Prin aceste poze ale acestor tatuaje bizare si piercinguri infioratoare va exemplific ideile din acest articol .

http://www.protv.ro/stiri/top-40-cele-mai-urate-tatuaje-foto.html

http://www.realitatea.net/cele-mai-urate-tatuaje-vezi-galerie-foto_722208.html

deosebita stima

Bogdan Iliescu Saloane Tatuaje Bucuresti

Roxy Tattoo

www.roxy-tattoo.com

 

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii