Tatuaje Japoneze , Chinezesti – Flori de Cires -si intelesurile acestor tatuaje – Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

 

 

Tatuaje  Japoneze –  Flori de Cires  -si  intelesurile acestor  tatuaje – Salon Tatuaje Bucuresti  Roxy Tattoo

 

 

 

Suntem cel mai vechi salon din Bucuresti infiintat in 2007 – Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo ,sediul Centrul Vechi Lipscani 12 ,0723.265.771, www.roxy-tattoo.com . Avem peste 8500 de tatuaje executate in acesti ani .

Modelele de  tatuaje flori  de cires nu sunt  altceva in simbolistica asiatica , decat o oda adusa  primăverii si renasterii naturii si reprezinta un adevarat  simbol al vieții Tatuaje tip muguri de flori de cires au in  semnificația lor  , functie de cultura asiatica ,  mai multe sensuri diferite.

Multi oameni asociaza aceste flori roz albe , cu o simfonie a vietii  , a  primaverii  naturii care renaste din iarna  , iar in alte culturi cum ar fi cea japoneza, simbolizeaza fragilitatea si frumusetea vietii .

O floare de cires imbie inspiratia sufletelor sa compuna simfonii intregi , aniversand  viata pulsanda si  imbiindu-va la desavarsirea unei creeatii pirturale , fotografice sau sub forma unui model de tatuaj.

. Tatuaje japoneze Flori de cires

Inspirata de secole  ,cultura  japoneză se referă la Sakura (flori de cires), ca un simbol al vieții.

In acceptiunea lor , viata scurta a florii de cires , care se scutura repede si cade la pamant  si este imprastiata de vand si ploaie , rememoreza ciclul uman al vietii .

In general , floarea de cires  poate rememora insanatosirea dupa o boala lunga si grea , poate sa reaminteasca de o dragoste arzanda pierduta , si  , ca si tatuaj este aleasa  ca o capodopera pentru a ne imbraca umerii sau picioarele si uneori abdomenul .

Floarea de cires, in cultura  japoneza este atat de delicata si de de vie , are un caracter pregnant feminin , simbolizand caracterul rapid  trecator al fertilitatiifemeii dar si delicatetea si frumusetea ei divina , si caracterul trecator al vietii umane .

Tatuaje Flori de Cires Chineze :

Similar cu asociația  si semnificatiile  japoneze, florile  de cires reprezinta  un  simbol al iubirii în cultura chineză

 Mugurii si florile de cires in acceptiunea chineza  sunt  considerate  dominante .

Florile de cires , in cultura chineza exprima libertatea , forta sexuala si vitala .Un tatuaj cu flori de cires exprima  la chinezi virilitatea  , fertilitatea si siguranta perpetuarii .

La Salon tatuaje Roxy Tattoo Bucuresti este cerut foarte des acest model de tatuaje de flori de cires si de asemenea uneori si amplasarea langa ele a simbolului flori de cires (litera chinezeasca) .

Aceasta floare de cires , la saloane Tatuaje Roxy Bucuresti este ceruta pe antebrat , iar la fete pe spate si glezna

Uneori se cere copacul de cires cu tot cu muguri si  florile de cires , cu pasari  fluturi , insecte , apa si alte elemente ale naturii   , creaind atmosfera de vis a primaverii si a acestui  model  de tatuaj atat de pozitiv , plin de viata si placut artistic.

In acest model de tatuaje nu exista limitare , iar mintea si sufletul artistului tatuator poate crea mii de modele de tatuaje .

Florile de cires atat chineze cat si japoneze fiind budiste , reprezinta o cale de iluminare spirituala a acestor credinte .

Florile de cires in acceptiunea japoneza si chineza ne reaminteste  de caracterul trecator al  vietii omului dar si  maretia si caracterul emblematic al spiritului nostru care invata si se inalta spiritual cu invatarile acumulate din aceasta lume  prin , cugetare si creatie . Pentru cei care practică budismul, florile de cires  pot  reprezenta, de asemenea, înțelepciunea. Odata ce florile incep sa se deschida se desfasoara frumusețea revelanta a vietii .

Purtand un tatuaj floare de cires –  de ce sa nu infloresti si sa devii o fiinta frumoasa placuta si iluminata  ?

Stima

Roxy Tattoo Bucuresti

www.roxy-tattoo.com

salon_tatuaje_roxy_1

 

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii