Tatuaje Terapeutice Versus Chirurgia estetica Salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Piercing

acoperire arsura cu tatuaj acoperire cicatrice

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,tatuaje bucuresti, acoperire cicatrice

salon tatuaje bucuresti preturi acoperire operatie cicatrice arsura

acoperire cicatrice arsura cu tatuaj

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,tatuaje bucuresti, acoperire cicatrice

acoperire tatuaje bucuresti roxy tattoo

acoperire cicatrice tatuaje Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,tatuaje bucuresti,

acoperire cicatrice tatuaje

saloane tatuaje piercing Bucuresti Roxy Tattoo

tigru-roxy-tatuaje acoperire cicatrice operatie arsura tatuaje

Salon tatuaje bucuresti, saloane tatuaje Bucuresti,tatuaje bucuresti,

Tatuaje peste cicatrici si operatii

In imagine  , spre exemplificare, aveti unul din multele cazuri  de acoperirea unei cicatrici printr-un model de tatuaj .
Acest blog de  tatuaje si piercing al salonului nostru , este efectiv construit pentru a raspunde multor cerinte tehnice solicitate de clientii nostrii , pentru a fi instruiti si a gasi toate cunostiintele necesare legate de arta tatuajelor .
In acest articol, am sa va scriu  despre  acoperirea  unor cicatrici , provenite din diferite accidente sau operatii , prin tehnica tatuajului inlocuind   tehnica chirurgiei plastice sau a laserului.
Multi clienti m-au intrebat despre aceasta posibilitate de a apela la un salon de tatuaje si piercing in loc sa apeleze la un salon de chirurgie  estetica .
Am sa va expun , apeland la experienta salonului nostru Roxy Tattoo Design Bucuresti , etapele decizionale care stau la baza acestei tehnici.
Etapele principale pe care  ar trebui sa le parcurga clientul care-si doreste acoperirea cicatricilor cu tatuaje:
1. Primul lucru este decizia  din punct de vedere estetic si emotional , cu privire la acoperirea cicatricei . In general o cicatricea ar trebui sa aiba un  an vechime , pentru a fi acoperita cu un tatuaj . Cu cat este mai veche cu atat mai bine poate fi acoperita de tusul vegetal folosit pentru tatuare .

2. Durerea putin mai accentuata   in acel loc si sensibilitatea locului , este un alt motiv pentru care decizia trebuie luata . Din cauza terminatiilor nervoase distruse si a traumei provocate  in trecut , in acel loc al cicatricei , locul devine mai sensibil decat in alta parte neafectata a pielii . In aceste moment , experienta tatuatorului va  ajuta la tatuarea acestei zone  diminuind  durerea cauzate de sensibilitatea acelui loc.

3. Depinzand de natura cicatricei , in cazuri mai extreme , se intreaba doctorul dermatolog cu privire la acordul pentru acoperirea cicatricei.  Daca cicatricea este mica si superficiala  este foarte bine . Daca este mare si acoperirea este problematica , trebuie sa intrebati artistul tatuator daca are experienta sa tatueze acea cicatrice  si sa-l rugati sa va arate lucrari similare de acoperirea a acestor cicatrici . Salonul nostru Roxy Tattoo a acoperit cicatrici  provenite din operatii ,, taieturi si  chiar tratamente- lasere pentru scoaterea  unor  tatuaje in urma carora au ramas urme .
Astfel  , experienta noastra cantareste cu mare atentie , ceea ce exista  si ceea ce se poate face  , astfel incat rezultatul sa fie cat mai bun .
Tatuatorii care nu au experienta , pot incepe acest tatuaj , iar la sfarsit vor vedea ca,  culorile nu se mai respecta , tatuajul a fost distorsionat din cauza imposibilitatii trasarii conturului si alte detalii tehnice neprevazute. De aceea  va trag un semnal de alarma -atentie unde  veti face tatuaje  in general si cu atat mai mult unde faceti o acoperire de  cicatrice !
Limitarile survenite de complexitatea  cicatricei dvs (cu privire la executarea acoperirii tatuajului) poate sa depaseasca experienta tatuatorului , iar rezultatul sa fie sub orice critica .

4. Ultima etapa este alegerea  modelului de tatuaj  ,astfel incat  sa poata imbraca forma cicatricei si in al doilea rand , trecand de aceasta limitare a detaliilor tehnice de executie  , sa va placa din punct de vedere emotional si estetic (culori , design etc)
In alta ordine de idei au fost clienti care au afectiune de depigmentare pe nume vitiligo apeland  la serviciile noastre . Au vrut sa se tatueze cu pigmentul  culorii pielii pentru a-si acoperi zonele depigmentate .
Din pacate  , doctorul cu care colaboram ne-a interzis acoperirea acestora din motive  medicale si al reusitei acestei  operatii.
Mai sant multe cazuri prin care am trecut si le-am rezolvat , prin profesionalismul echipei si a doctorului  nostru , ajungand la decizii foarte bune . 90% din cazuri am reusit 10% din cazuri nu.
Majoritatea cazurilor  rezolvate  au fost cicatrici provenite din  operatii gen cezariene , apendicite , taieturi pe maini  pe picioare si altele . Foarte greu s-au rezolvat arsurile si plagile mari .
Sperand ca v-am raspuns la cateva din intrebari,  va urez multa sanatate  , aveti grija de voi si  capul sus –viata merge inainte  . Fiti optimisti , dati un zambet celor din jur si il ve-ti primi inapoi .

Cu drag
Manager Roxy Tattoo Design
Bogdan Iliescu

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii