Top 5 tatuaje De regretat

Cinci Tatuaje de Evitat

 

 

 

Suntem Salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo cu site principal www.roxy-tattoo.com , si vom dicuta despre top 5 tatuaje de regretat . 

Trebuie ca si tatuajul care l-ati ales si deasemenea  – alegerea artistului tatuator ,  sa nu va duca la sentimentul de regret , atunci cand v-ati facut un tatuaj .

Sunt foarte multi artisti tatuatori  in blocuri , fara licenta chiar si  in saloane de tatuaje  cu licenta , care va face sa regretati amarnic ca v-ati dat pe mana lui .

In goana dupa bani , lipsa lor de integritate de a recunoaste ca nu pot face ceea ce  modele de tatuaje vreti voi , va duce la un tatuaj urat  si foarte costisitor de scos .

Artistul tatuator nu trebuie  sa fie numai un bun profesionist , dar trebuie sa fie un caracter integru , care sa va sfatuiasca sa nu va faceti un tatuaj ridicol sau gresit numai de dragul de a-l face .

De aceea , dupa ce ati ales  un salon de tatuaje si artistul tatuator , ascultati si parerea lui cu privire la tatuajul ales. Uitati-va cu atentie la portofoliul artistului tatuator . ACESTA GRAIESTE DE LA SINE !  salon tatauje Roxy tattoo bucuresti are 400 de tatuaje expuse din 10.000 de tatuaje executate . Aveti ce vedea !

Multi clienti ,  la Salon Tatuaje Bucuresti Roxy nu asculta sfaturile noastre si si-l doresc in felul ales de ei , desi tatuajul este urat , poate asimetric si cu alte defecte . Daca vrem sa intervenim  si sa-I reface modelul , acestia refuza .

Desi tehnicile de stergere a tatuajului sunt limitate  si  procesul este costisitor si bineinteles de lunga durata , pe clienti in mare parte din cazuri nu-I intereseaza acest aspect  . Multe saloane tatuaje folosesc  pigmentarea  unor tatuaje vechi cu  tus  de culoare pielii skin tone .

Acest procedeu nu este agreat de un salon de tatuaje respectabil deoarece , rezultatele sunt foarte slabe . De aceea Saloane Tatuaje Bucuresti Roxy nu recomanda aceasta practica .

Tehnicile  de scoatere a unui tatuaj,in general sunt cu laser , cu crema Rejuvi saua lte operatii  estetice gen grefe de piele .

Salon Tatuaje Bucuresti Roxy tattoo foloseste numai tehnica de scoatere tatuaje cu crema Rejuvi .

Unii  isi fac un tatuaj cu ideea , ca oricum se poate sterge sau se poate acoperi cu un altul . De multe ori avem foarte multe limitari si  la acest proces de acoperire a tatuajului .

 

Apreciati aceste 5 tatuaje sa ne spuneti daca sunt frumoase si bine executate .

1. Supereroii

 

Chiar daca sunteti un spotiv si aveti un corp atletic, iar tatuajul ales vrea sa va exprime stilul si forta fizica si caracterul  barbatesc , trebuie sa aveti un dram de minte in alegerea locului de tatuat si a modelului ales.

Priviti acest tatuaj si spuneti-mi impresia dumneavoastra . Deci niste modele tatuaje , nu trebuiesc alese imediat  ci cu buna stiinta si gandire  , altfel regretati .

Un super erou pe gamba ????????

2. Fundele la femei

Funditele la femei ,  sunt  tatuaje atractive si frumoase , daca sunt alese modele frumoase si daca se tatueaza unde trebuiesc.

Daca le puneti pe picioare sau pe umar sau coapse sau in alte locuri nepotrivite vor fi ca “nuca in perete”

Salon tatuaje Bucuresti Roxy tattoo tot timpul le tatueaza  acolo unde trebuie . Cei fara experienta le tatueaza acolo unde nu trebuie si ajung sa fie o povara pentru cine le poarta  , asa cum este in fotografia alaturata . 

3. Tehnologia

 

Timpul zboara repede , tehnologiile si device-le se schimba repede .Vreti sa va avecti un tatuaj cu niste conotatii actuale ?

Acum douazeci de an  se faceau tatuaje cu niste lampi de televizor sau poate acum 15 ani cu casete video sau audio si tot asa .Acum nu mai exista .

Tatuajul nu mai este in trend si vreti sa-l acoperiti .

Ganditi-va la implicarea pe viitor al tatuajului inainte sa-l faceti . Un Tatuaj are un caracter permanent .

Unii dintre clientii ai  salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo , isi fac tatuaje sub impulsul starii de moment si atunci nu mai tin cont de nimic .

Deci aceasta categorie nu poata fi influentat de artistul tatuator al unui salon de tatuaje .

4. Obiecte care zboara

Orice lucru  care nu zboara  cum ar fi  o vaca , un porc, o masina , un ceas , un aparat de fotografiat sau altele  , devine la in moment dat o  povara pentru posesor  , pentru a explica prietenilor si cunostiintelor care este insemnatatea acestui lucru , daca bineinteles aceasta explicatie exista .

La noi la salon tatuaje Bucuresti Roxy nu exista dar in streinatate , in special la saloanele din zonele de distractie Mallorca , Ibiza , Miami , St Tropez si altele , vin beti morti , sau drogati , isi fac tatuaje , dar a doua zi nu stiu ce au mai facut .

Ce mai conta pentru acestia ce zbura sip e unde si ce le-a spus artistului tatuator sa le tatueze.

 

5. Tatuaje din adolescenta si de moment

 

Cand esti tanar si nu ai multa experienta , si tot ce zboara se mananca  , neanticipand  viitorul , iti vine sa-ti faci un tatuaj , incurajat de anturajul in care esti.

Scrii numele prietenei , sau al prietenului chiar daca este o iubire proaspata si necoapta  sau fara nici un viitor , logoul echipei de fotbal baschet sau polo in care esti si tot asa.

In concluzie , acest caracter trecator al acestor  tatuaje si mesaje care pe moment ti se par extraordinar de funny  , implica mai tarziu  dorinta de ale sterge .

Imi pare rau , dar ganditi-va de doua ori cand il faceti .

 

Salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

www.roxy-tattoo.com

Administrator Bogdan Iliescu

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii