Machiaj Tatuaj – Totul despre Tatuaje cosmetice semipermanent , permanente , tatuare Sprancene , Buze si Contur ochi , Saloane Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

 

machiaj tatuaj permanent semipermanent

Salon tatuaje Roxy Tattoo Bucuresti www.roxy-tattoo.com Calea victoriei 21-23 Centru Vechi

Dragele mele  ,

Suntem Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Centru Vechi  , cel mai vechi salon de tatuaje din Bucuresti www.roxy-tattoo.com 0723.265.771  sau  0722.403.977

Sute de cliente au pasit pragul Salon Tatuaje Piercing Roxy Tattoo Bucuresti  in centru vechi al Bucuresti ,  pentru tatuare sprancene , contur buze sau conturi ochi .

Iata Cateva din realizarile noastre :

De asemenea aveti si videoclipul Roxy Tattoo  http://youtu.be/3qIDjOPyXu0  .

De la 18 ani pana la 80 de ani au venit in salon nostru de tatuaje   pentru a se infrumuseta .

M-au rugat de asemnea sa scriu acest articol pentru ca  clientii sa fie bine documentati cu privire la tatuaje cosmetice.

Incep acest articol atentionandu-va asupra clinicilor particulare care au metode de   slabire , impachetari masaje si alte lucruri de acet gen si au renume .

ANGAJEAZA FETE FARA EXPERIENTA PENTRU TATUAREA SRANCENELOR BUZELOR SI OCHILOR SI O SA VA FACETI CRUCE DE CE O SA VA FACA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Experienta aceasta apartine  simetriei , artei si a tatuajului prin care noi SALOANE   TATUAJE ROXY BUCURESTI   va desavarsim forma ideala functie de trasaturile fetei si multe alte elemente de SIMETRIE !

Sa nu veniti la noi sa plangeti asa cum au facut-o multe alte femei care au spus ca s-au dus la clinici private de renume si le este RUSINE SA IASA PE STRADA  CU CEEA CE LE-AU FACUT  !

Va asteptam la PROFESINISTI ! SANTEM MULT MAI IEFTINI DECAT EI SI STIM CEEA CE FACEM SI RASPUNDEM DUPA 5 ANI DE EXPERIENTA ! Asa cum in tatuaje santem nr unu saloane tatuaje piercing Bucuresti santem si in make up semipermanent tatuaje !

different-eyebrow-shapes

Am sa va exemplific!

Va scriu  despre notiuni  despre Tatuaje  cosmetice   semipermanente , permanente  make up Sprancene , Buze si contur ochi  la  Saloane Tatuaje Permanente Semipermanante Bucuresti  Roxy Tattoo www.roxy-tattoo.com

In acest articol Saloane Tatuaje Roxy Tattoo Design Bucuresti va va explica foarte clar despre :

1. Motivul alegerii tatuajului cosmetic  si avantajele  .Ce corectii se pot face cu ajutorul   tatuaje lor cosmetice semipermanente si permanente
2. Cate tipuri de tatuaje cosmetice exista
3. Inainte de a alege  un tatuaj semipermanent  sau machiaj permanent, aici este ceea ce ar trebui sa stiti !
4. Tehnica executiei  de tatuaje semipermanente pentru  ca  operatiunea sa fie incununata  de succes . Descrierea procedeului de tatuare a sprancenelor , buzelor si ochilor  si etapele  executiei
5. Riscurile efectuarii de tatuaje cosmetice semipermanente si permanente in general  la saloane neautorizate de tatuaje sau cei care vin acasa si presteaza acest lucru .

1  Motivul alegerii tatuajului cosmetic  si avantajele  .Ce corectii se pot face cu ajutorul  de tatuaje cosmetice semipermanente si permanente .

Tatuajele cosmetice permanente si semipermanente sant  o procedura de a adauga culoare la stratul derm al pielii pentru a îmbunatati aspectul ca make-up cu lunga durata .
La Saloane Tatuaje Roxy Tattoo se pot face makeup atat cu pigment  semipermanent cat si permanent.
• De ce  alegeti  tatuaje cosmetice ? De ce alegeti tatuarea la sprancene , buze si ochi ?
Roxy Tattoo  Saloane  va da  o serie de motive posibile pentru  a opta pentru tatuaje cosmetice, cum ar fi:
1. Comoditate:  Unele femei cu o idee clara  de make-up au nevoie doar de dorinta pentru un mijloc mai rapid si mai permanent pentru a atinge efectul dorit de make-up .
2. Persoanele cu deficiente de vaz pot obtine machiajul permanent , deoarece aplicarea make-up este problematica atunci când ele nu pot vedea în mod corespunzator ceea ce fac.
3. Persoanele cu alergii la produsele cosmetice pot gasi pigmentarea  intra-dermic  o metoda mai viabila si mai putin agresiva pentru a spori aspectul lor.
4.  Pentru a restabili un aspect natural al fetei  mai ales dupa o interventie chirurgicala.
5.  Ai probleme cu aplicatia   machiajului , ca urmare a unei afectiuni.
6. Ai pierdut sprâncene le din diverse motive  pe care nu as vrea  sa le amintesc in acest articol .

tatuaje sprancene saloane bucuresti roxy

tatuaje sprancene saloane bucuresti roxy

Sprancenele  sante elemente importante ale fetei care definesc  simetria totala a ei .Astfel ,fara ajutorul creionului poti avea sprânceane perfecte si naturale cu ajutorul unor  tatuaje cosmetice semipermanente sau permanante.

Putem crea orice pentru tine, de la adaugarea unui fir de par pana la a perfecta sprancenele existente .
Avantajele sprâncenelor tatuate sunt evidente: arata exact asa cum va doriti   va puteti pensa singure acasa  nu este nevoie de conturarea lor cu creioane sau farduri, nu este nevoie sa le mai vopsiti.
Ce corectii estetice se pot efectua cu machiajul permanent?
Machiajul  tatuaj permanent / semipermanent ajuta la schimbarea sau accentuarea trasaturilor fetei, la corectarea problemelor date de lipsa proportiilor la sprancene sau buza superioara. In plus, da un aspect tanar si ingrijit de-a lungul zilei precum si dupa o noapte grea.

saloane tatuaje sprancene bucuresti roxy tattoo

saloane tatuaje sprancene bucuresti roxy tattoo

Cu ajutorul  machiajului prin tatuaje permanente /semipermanente  se pot aranja si umple lipsurile din sprancene, in sensul sa  se deschida privirea ochilor si sa le accentueze cu eye-liner-ele inferior si superior. In plus se pot accentua buzele cu o linie despartitoare, prin umplerea si  ingrosarea buzelor , se pot ascunde cicatricile si imperfectiunile fetei etc.
Machiajul prin tatuaje permanente /semipermanente  acorda solutii si sprancenelor foarte rare, pleoapelor cazute si defectelor de pigmentatie ale pielii fetei.
2. Cate tipuri de tatuaje cosmetice exista
A. Din punct de vedere al  pigmentului tatuajele cosmetice pot fi :
• Tatuaje permanente:  pigment permanent .
• Tatuaje Semipermanente cu pigment

B. Tipurile  de tatuaje make up (cosmetice) sant :

• Tatuaje  Sprancene – pigmentare fir cu fir sau contur plin
• Contur buze (se pigmenteaza conturul natural al buzelor)   – tip intensificare
• Tatuaj Contur si Marire Buze (se redeseneaza/corecteaza     unde este nevoie conturul buzelor si se pigmenteaza spre centrul buzei) – tip intensificare
• Tatuaj Pigmentare Totala a Buzelor (se redeseneaza/corecteaza unde este nevoie conturul buzelor si se pigmenteaza buzele total ) – tip intensificare
• Conturul ochilor sus  –  tip  Intensificare
• Conturul ochilor jos   –  tip    Intensificare

3. Inainte de a alege  un tatuaj semipermanent  sau machiaj permanent, aici este ceea ce ar trebui sa stiti !
Un tatuaj este un semn sau  design  pe piele. Un tatuaj  semipermanent este menit sa dureze trei sau patru ani . Aceasta se face cu un ac si cerneala neagra sau  colorata. Acul introduce  cerneala în piele.
Machiajul permanent / semipermanent trebuie sa completeze trasaturile fine ale fetei, sa fie în armonie atât din punct de vedere cromatic cât si din punctul de vedere al liniilor trasate.     Sprâncenele, ochii si buzele tatuate ( tatuaje ) nu trebuie sa apara ca o stampila si sa fie vizibile de la o distanta mare . Atunci cand acest lucru se intampla , ele nu sant  reusite ci  sunt vulgare si grosolane. Acestea pot fi una mai jos sau una mai sus  sau nesimtrice  sau inegale ca si forma si terminatie , iar conturile de buze gresite in simetrie sau linie si asa mai departe…

saloane tatuaje sprancene semiprmanente bucuresti

Tatuare Sprancene Roxy Tattoo

Artistul  tatuator are o foarte mare experienta , atunci cand este specializat in acest procedeu  (asa cum este la noi la saloane Tatuaje Roxy Tattoo)  , cunoaste foarte clar liniile de simetrie ,pentru a  desavarsi sprancenele , buzele sau ochii , in cadrul trasaturilor fetei fara a se diferentia de aspectul total al fetei  si fara a iesi in relief.

 

salon tatuaje bucuresti roxy tattoo,www.roxy-tattoo.com, semipermanent tattoo, tatuat sprancene ,salon tatuaj,saloane tatuaj,tatuaj semipermanent ,tatuarea sprancenelor, tatuare sprincene,salon tatuaj Bucuresti,tatuaj sprancene ,tatuaj de sprancene, machiaj semipermanent, machiaj permanent, machiaj tatuaj,

saloane tatuaje semipermanent sprancene bucuresti

tatuare sprincene semipermanente

tatuare sprincene semipermanente

sprancene tatuaje bucuresti saloane tatuaje

sprancene tatuaje bucuresti saloane tatuaje

sprancene tatuaje bucuresti

sprancene tatuaje bucuresti

Cu cat sant tatuate mai aproape de natural cu atat sant mai veridice si mai frumoase , integrandu-se perfect in cadrul  si amonia fetei , infrumusetand trasaturile !
4.Tehnica executiei  de tatuaje semipermanente astefel incat ca  operatiunea sa fie cu succes .Descrierea procedeului de tatuare si etapele  executiei
Cum se efectueaza machiajul  tatuaj permanent /semipermanent ?
1. In prima etapa se marcheaza cu ajutorul unui creion locul pe care dorim sa-l accentuam sau sa-l corectam.
Prima marcare va arata care va fi rezultatul final, verificand daca clienta este incantata de aceasta prima etapa.
2. A doua etapa consta in marcarea, modelarea conventionala cu un tus chirurgical special, care nu se sterge usor, folosindu-se o rigla care ofera o precizie si  simetrie maxime.
3. In a treia etapa se unge locul tratat cu o substanta anestezica si dupa 20 de minute de asteptare se efectueaza machiajul permanent/semipermanent.
4. La sfarsitul tratamentului se aplica o crema speciala care trebuie unsa pe zona tratata timp de 10 zile pentru calmarea locului si diminuarea iritatiilor si inroselii. Se poate recomanda si bepanthen unguent .
De multe ori persoanele – doamnele si domnisoarele – care apeleaza la aceste servicii înteleg gresit sensul machiajului / tatuaj semipermanent, cerând culori din ce în ce mai tari (de exemplu ciocolatiu la buze) si forme geometrice trasate parca cu liniarul. Aici intervine profesionalismul si responsabilitatea noastra a salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo  si recomandam din experienta  noastra .

saloane tatuaje semipermanent sprancene bucuresti

saloane tatuaje semipermanent sprancene bucuresti

Schimbarea modei afecteaza benefic si aceasta ramura a esteticii, în locul tatuaje lor grosolane intervin  forme si culori din ce în ce mai naturale. Trendul este catre un machiaj cat mai discret catre o fata cat mai naturala !
Este important de stiut ca un tatuaj cosmetic  gresit este foarte greu de corectat – de multe ori chiar si imposibil, costand timp si bani. Înainte de a apela la aceste servicii – de multe ori indispensabile – trebuie sa va documentati foarte bine.
De importanta majora este consultarea anterioara: cereti artistului tatuator  sa va deseneze înainte, sa va arate diferite nuante si nu în ultimul rând cereti sa vi se arate piesele de unica folosinta cu care se lucreaza. Atentie! Nu doar acul este de unica folosinta, ci si vasul pentru pigmenti si o piesa a aparatului – sunt la fel de importante ca si acul, si sa nu uitam de manusi!
1. Riscurile efectuarii de tatuaje cosmetice semipermanente si permanente la saloane neautorizate de tatuaje sau cei care vin acasa si presteaza acest lucru total ilegal

Ca pentru tatuaje le permanente si cele semipermanente Salon Tatuaje  Roxy Tattoo Design a scris nenumarate articole pe aceasta tema . Pentru prevenire ,revenim din nou si in acest articol.
1. Infectie: ace murdare pot trece infectii la o persoana la o alta persoana. Acestea pot fi grave, precum hepatita si HIV. Asigurati-va ca acele sunt de unica folosinta  .
2. S-ar putea sa fiti alergic la ceva utilizat în tatuaj. Acest lucru este rar, dar poate cauza probleme grave. In general daca pigmentii au in componenta pe langa tusuri vegetale si alte elemente .
3. Nu va place tatuajul dumneavoastra, chiar daca aceasta s-a facut bine. Nu v-a placut tatuajul este motivul cel mai frecvent pentru care oamenii decid sa-l elimine.
4. Daca decideti ca doriti sa scapati de un tatuaj, dureaza de obicei mai mult, tratamente si costa o gramada de bani.
5. Când eliminati un tatuaj puteti ramane cu cicatrici
Amintiti-va …
Gânditi-va foarte bine înainte de face   tatuaje semipermanente sau permanente . Scoaterea tatuaje lor si machiajului permanent/ semipermanent  poate fi greu si poate costa o gramada de bani. Uneori, aceasta nu poate fi facut. Aceasta înseamna de multe ori interventii chirurgicale si cicatrice.
Îndepartarea tatuajelor ar trebui sa se faca de catre un medic sau o clinica, si nu de catre un salon de tatuaje .
De aceea apelati la saloane de tatuaje  bine dotate , bine cotate si  rezultatul va fi pe masura .
Un salon care se respecta nu da gres , are experienta iar munca lui il recomanda in piata , asa cum si pe noi Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo  ne-a prins cel de-al patrulea an de activitate in plina ascensiune .
Saloane Roxy Tattoo Design are  cosmetician specializat in acest lucru , avem preturi moderate iar pigmentii sant importati direct de la firme de prestigiu din Germania .

Va stam la dispozitie in centrul Vechi al Bucuresti

Calea Victoriei 21-23 Sector 3 bucuresti
Telefoane contact 0723.265.771 sau 0722 403. 977

Harta  locatiei :

http://www.roxy-tattoo.com/contact.html  aveti la sectiune contact harta google in siteul nostru www.roxy-tattoo.com

Deosebita stima si aveti grija de voi
Manager Roxy Tattoo Design Bucuresti   Roxana Iliescu

http://youtu.be/3qIDjOPyXu0

http://youtu.be/AiVc_nhuQf8

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii