Trend Tatuaje 2011 si Tatuaje Vedete de la Hollywood Salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Piercing

 

Iata ca a venit si anul 2011 .

Va doresc pe aceasta cale multa sanatate dumneavoastra si familiilor si un an nou bun in 2011.

Am fost intrebat de redactori de la reviste  si diferite  emisiuni ale unor televiziuni despre  ce trenduri noi o sa fie la moda in piata de tatuaje   din anul 2011 .
De asemeni , multi prieteni din diferite zone ale fashion-lui mi-au pus de asemenea aceleasi intrebari:
‘’Ce se mai poarta in materie de tatuaje , ce trend exista  in anul 2011 si care este cerinta in materie de modele !’’
Am sa explic foarte clar ce anume contureaza trendul , si ce anume il strica .
In primul rand le-am explicat foarte simplu ca trend-ul il dau vedetele de la hollywood atat de mediatizate si bineinteles , in mai mica masura, vedetele autohtone .
Acestea sant principalele inspiratii ale tinerilor in materie de  fashion chiar si cu privire la  tatuaje  .
Dincolo de aceste , lucruri foarte clare , femeile isi aleg tatuaje specifice lor , iar barbatii de asemeni  caracterului lor .
Ceea ce este mai trist la tatuaje le vedetelor de la Hollywood si a celor autohtone este ca sant  in majoritatea lor niste  tatuaje urate , lipsite de inspiratie si  de slaba calitate artistica .
O sa fiti mirati si o sa spuneti , cum se face ca oameni care au zeci si poate sute de milioane de euro sa aiba tatuaje urate .
Majoritatea lor si le-au facut inainte de a fi celebrii , ori le-au facut la bautura , ori ametiti de droguri  .
Foarte multe vedetute , devenite peste noapte vedete adevarate , neavand creier si stil in a aprecia arta tatuaje lor si la urma urmei arta picturii si-au facut dupa creierul lor ingust , stelute , fluturasi , punctulete , fundite si alte prostioare .
Vedeti dumneavostra , acesti oameni dau trendurile in tatuaje si dupa ei trebuie sa actionam si noi intocmai saloane de tatuaje din Bucuresti si alte capitale ale lumii.
In 2010  au fost cerute urmatoarele tatuaje  :
Modele tatuaje fete –stelele lui Rihanna , scrisul de pe spate al Angelinei Jolie , interminabilii fluturasi , fundita lui Jessica Alba , pisici de toate soiurile , porumbelul lui Jesica Biel , steluta lui Eva Longoria, scrisul de pe coloana a lui Posh Bechkam  si cat mai multe scrisuri in diferite limbi .
Modele tatuaje baieti: ingerul lui Beckam  , craniul lui Jon Bon Jovi ,interminabilul portret al lui Michael Jackson , crucea lui Mutu  , tatuaje religioase si bineinteles , si aici , cat mai multe scrisuri in diverse limbi
Din punct de vedere critic  tatuaje le  acestor vedete , sant slab calitativ , simple , fara creativitate si nu pot fi un reper din punctul  nostru de vedere  (salon tatuaje Roxy Bucuresti ) .
Am sa exemplific cu poze si cu critici:
Cantareata Anastacia:
anastacia-tattoo

Tatuajul de la baza fundului este  lucrat neingrijit , cu linii groase , aglomerat , urat , inestetic , prost pozitionat si haotic  si demn de un cover up (de acoperire)

Tatuaj ul gleznei Charlize Theron .
charlize-theron-tattooAcel model este destinat unui tatuaj mult mai mare si cu detalii . A fost facut mic , liniile se disting cu greu , culorile de asemenea , formele lasa de dorit iar  in ansamblu este un tatuaj foarte urat demn de acoperit .

Tatuaj spate Cheryl Cole ;

cheryl_cole
Nu pot sa spun decat ca este un tatuaj facut de un inceptor , linii groase contururi groase , lucrat foarte grosolan , culori sterse, tribal gresit si total asimetric. Deci un tatuaj demn de laser sau cover up !

Fundita spate Jesica Alba
jes_alba_jessica-alba-tattooProst plasata , fara conturi fine si fara nici o stralucire in creatie , facuta neingrijit si cu linii groase . Trebuie refacuta !
Tatuaj gat Eva Longoria

p_celebrity_tattoos_p10Un scris , fara nici o valoare artistica , un contur de litere , fara nici o umbra nimic .Intr-un cuvant un tatuaj neterminat care asteapta sa fie continuat si  desavarsit .Pe langa toate este pozitionat incorect .

Mickey Rourke
mickey_rourkeTatuaje facute gen puscarie , inverzite gresite , cu tus prost , neclare , difuze si agglomerate .

Vanilla Ice

vanilla
Nu mai necesita comentarii , cred si un copil care lua in aparat in mana putea sa traseze niste litere mai frumoase .

Mark Whalberg

mark_whalberg
Un tatuaj portret prost pozitionat pe brat , ca si tip de tatuaj sifacut foarte slab ,Iar cel de-al doilea din plexul solar este  neinteligibil si  prost pozitionat .

Am comentat cateva tatuaje ale celebritatilor luate in fuga .Deci aceste tatuaje ale acestora , nu sant demne de urmat ci mai degraba  demne de uitat . Iar cazurile sant interminabile .

Sant si cazuri ca ale lui Silvester Stalone , Eminem , Ricky Martin, Dwayne Jhonson si altii  care sant frumos executate si creative .

 

salon tatuaje piercing roxy tattoo

salon tatuaje piercing roxy tattoo

50cent-tatoo

staloneeminemprooftattoo4lr-jpgdwayne_johnsonbeckham
Asa cum tatuajul artistic este o nisa si nu poate fi apreciat decat de catre cei avizati in arta picturii asa  si tatuaje le expuse de vedete sant ridicate la rang de creeatii desi acestea  sant in majoritatea lor foarte slab calitative .
Deci trendurile si mediatizarea tatuaje lor vedetelor pot induce in eroare , consumatorul de tatuaje neavizat in dorinta lui de a copia stiluri .
Revenind la trendurile din 2011 , asa cum se contureaza  in streinatate ( ati vazut probabil in emisiunile Miami Ink) au inceput sa apara cererea catre tatuaje custom facute la comanda expresa  a clientului .
In general clientul vine cu o idée de tatuaje sau un desen sau o imagine dupa care noi incepem sa le imbracam in diferite alte forme si idei creind  tatuaje  personalizate  asa cum isi doreste un  salon de tatuaje respectabil .
Chiar si banalele scrisuri cerute cu atata frecventa de catre clienti , pot fi imbracate si incadrate intr-o multitudine de alte modele dandu-le si conferindu-le o personalitate cat mai accentuata .
Deci  anul  2011  vedem  un trend ascendent catre tatuaje florale la fete cat mai personalizate  si la baieti scrisuri  , luptatori si tatuaje religioase de asemenea personalizate  cu modele desenate de artistii tatuatori priceputi bineinteles .
O sa incerc , in cadrul blog ului  nostru de tatuaje  sa va tin la curent , cu o rubrica de cel mai frumos tatuaj al saptamanii si cu exemplificari cat mai detailate a modului de creatie , conceptie si realizare .
Incercam prin aceasta cale sa va tinem cat mai aproape de trenduri , sa va ajutam cat mai mult impartasindu-va din culisele noastre si sa va indreptam cat mai mult catre un tatuaj creativ care sa va exprime trairile interioare , gandurile , starile emotionale si perceptele intelectuale pe care le aveti .
Cu cat este mai profunda starea voastra cu atat , tatuaj ul trebuie sa fie mai frumos creeat si realizat aidoma unui tablou pictat .
Cu orivire la  tatuaje le japoneze , despre care am fost intrebat , au fost destul de putin cerute in anul 2010 . Au fost ceruti  indeosebi koy fish si dragoni si acestia in general folositi la acoperirea tatuaje lor vechi facute prin blocuri de catre amatori .
Acest articol l-am facut pentru a explica si a raspunde zecilor de intrebari puse de catre redactorii de fashion -salonului nostru  de tatuaje piercing Roxy Tattoo Design Bucuresti , cu privire la  experienta de tatuaje din  2010 si ceea ce observam ca se contureaza in 2011 .
Pe aceasta cale va invitam ca, la alegerea unor tatuaje , sa luati in calcul mult mai multe elemente care va caracterizeaza personalitatea , sa le adaugati in cadrul unei idei centrale de tatuaj si sa va desavarsiti un tattoo personalizat frumos cu ajutorul profesionistului artist  in tatuaje de la salon de tatuaje .
Nu faceti un tatuaj ca sa fie facut  ci mai bine  faceti ceva care sa va reprezinte .

Cu deosebita stima
Bogdan Iliescu
Roxy Tattoo Design Bucuresti

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii