Ultimate Fight Combat ,Saloane Tatuaje si Viata Luptatorilor UFC

salon tatuaje bucuresti roxy tattoo

salon tatuaje bucuresti roxy tattoo

 

 

Brock-LesnarTattooBuna Ziua Dragilor ,

Bine ne-am regasit in 2013 va doresc sanatate si multa iubire si intelegere in acest an desi toata lumea stie ca va fi un an greu .

Deoarece sant un impatimit al artelor martiale si al UFC-ului care in ultimul timp a prins foarte multi adepti in toata lumea , m-am decis sa scriu acest articol pentru a devoala legatura stransa dintre U.F.C. si  saloane tatuaje .

Majoritatea  luptatorilor de MMA din UFC , au pasit pragul unor saloane de tatuaje , facandu-si tatuaje ciudate sau haotice si rareori frumoase. Exista multe  trasaturi comune in modele de tatuaje pe care acesti luptatori feroce le au .

Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo , prin experienta sa de atatia ani are o anumita zicala: „asa cum este tatuajul omului – asa este si viata omului ” Daca vezi un om cu bratele negre de tatuaje dar nu se intelege nimic de pe mainile lui , ce parere aveti de acel om?

Niste tatuaje dezordonate si haotice , desi sant facute de saloane de tatuaje respectabile , demonstreaza o viata dezordonata , o lipsa de estetica si de bun gust .

Niste tatuaje prost facute si asimetrice  pot determina caracterul  frivol si nepasator al posesorului si de asemenea , viata dezorganizata lipsa de bun gust si respect fata de propria piele sau poate un anturaj defectuos care duce la consumarea unor substante halucinogene si efectuarea de astfel de tatuaje proaste chiar daca se afla in cadrul unor saloane tatuaje .

Noi ca si salon tatuaje ne-am ferit sa facem tatuaje atunci cand clientul a venit cu semne de lipsa de luciditate datorata de bautura sau alte substante stupefiante .

Trasatura comuna a acestor luptatori UFC sau MMA , dincolo de latura lor sportiva , denota in trecutul lor  o viata dezorganizata , la marginea si periferia societatii , dominata de vicii si  anturaje dubioase. Majoritatea acestor tatuaje facute de luptatorii UFC , sant urate , aglomerate fara noima si fara gust .

Desi acestea ar trebui sa respecte caracterul razboinic ar acestora , gasim in multe cazuri tot felul de mazgalituri , demne de niste incepatori si nu de un salon tattoo cu experienta .

Tatuaje -UFC-ul si salon tatuaje -sant complementare si graiesc de la sine legatura dintre luptatori si tatuaje.

Ultimate Fighting Championship (UFC) este cea mai mare companie de arte marțiale mixte de promovare în lume, găzduiește cea mai mare parte a luptătorilor de top-ranked în sport și produce evenimente în întreaga lume Tara de baza este Statele Unite ale Americii, UFC are opt divizii de greutate și impune regulile unificate de Mixed Martial Arts (MMA) .

Primul UFC Evenimentul a avut loc in anul 1993 in Denver, Colorado. Scopul evenimentului a fost de a identifica cele mai eficiente  arte marțiale într-o luptă reală între concurenți de discipline de luptă diferite, inclusiv box, Brazilian Jiu-Jitsu, Tae Kwon Do, lupte greco-romane, Muay Thai, karate și alte stiluri.

În competițiile ulterioare, luptătorii au inceput sa adopte tehnici eficiente de la mai mult de o disciplină, care în mod indirect a ajutat la crearea unui stil cu totul separată de combatere a cunoscut sub numele de prezent-zi arte martiale mixte. Astfel un luptator MMA trebuie sa fie antrenata de mai multi profesionisti care il pregateste in cat mai multe arte martiale pentru a face fata acestui concurs complex .

Aceasta reuniune a tuturor artelor martiale a avut o mare raspandire in lume in ultii ani , devenind o disciplina de referinta in cadrul acestei ramuri a sportului .

Mai jos aveti  careul de asi –campionii pe categoria lor – din UFC la aceasta ora 2013 ianuarie .

1.Flyweight – Demetrious Johnson

http://www.ufc.com/fighter/demetrious-Johnson

 

DemetriousJohnson_Headshot152

 

 

2. Bantamweight –Dominik Cruz

http://www.ufc.com/fighter/dominick-Cruz

 

DominickCruz_Headshot

 

3. Featherweight Jose Aldo

http://www.ufc.com/fighter/jose-Aldo

JoseAldo_Headshot153

 

 

4. Lightweight –Benson Hederson

http://www.ufc.com/fighter/benson-Henderson

 

BensonHenderson_Headshot

 

 

5.Welterweight – Georges St-Pierre

http://www.ufc.com/fighter/georges-St-Pierre

 

GeorgesStPierre_Headshot2012

 

 

6. Middleweight  Anderson Silva

http://www.ufc.com/fighter/anderson-Silva

 

 

anderson_head_153

 

 

7. Lightheavyweight  -Jon jones

http://www.ufc.com/fighter/jon-Jones

 

 

 

JonJones_Headshot152

 

 

 

8. Heavyweight – Cain Velasquez

http://www.ufc.com/fighter/cain-Velasquez

 

 

 

CainVelasquez_Headshot

 

 

 

 

 

Aceste poze ale luptatorilor de UFC , va graiesc de la sine comentariile mele .

Stima Bogdan Iliescu

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii