Unde faci un tatuaj sau piercing in Bucuresti ? Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Piercing

roxy-tattoo1

Salon Tatuaje si Piercing Roxy Tattoo Design

 

saloane tatuaje si piercing Bucuresti Roxy Tattoo Design

saloane tatuaje si piercing Bucuresti Roxy Tattoo Design

Incep prin acest articol  cu patania  unui domn intamplata , printre multi altii  ,care regreta ceea ce au facut…….Nu are rost sa va mai expun si poza tatuajului facut de acel ageamiu deoarece este de neconceput…….!

„ma numesc ciprian C……. sunt din brasov si ca multi altii am facut greseala de a imi face un tatuaj pe brat de curand( binenteles nu la un salon autorizat,)care este oribil din punctul meu de vedere si nu numai.asa cum mentionati si d-vstra pe site are impact psihologic.nu ma pot concentra la nimic si ma simt oribil in fiecare zi.va rog din suflet am atasat si poze sa-mi spuneti daca se poate face cover-up pentru ca sunt distrus.mentionez ca momentan nu sunt in tara lucrez in strainatate,dar dupa data de 25 aprilie,daca puteti sa-mi faceti o programare intr-o anumita zi cand se poate va rog din suflet!

astept un raspuns va rog din suflet!

cu respect,ciprian.”

Ma uit pe  forumurile de tatuaje   si  vad o intrebarea eterna :  Unde se poate face un tatuaj calitativ si sigur medical in Bucuresti ?!

Intrebarea este fireasca si normala ! Incercati la saloane de tatuaje cu experienta cu portofolii serioase de poze si cu un renume ! acolo experienta si seriozitatea isi spune numele !

Incerc sa raspund la aceasta intrebare cat mai simplu :

– la un  salon autorizat , atestat de ministerul sanatatii si profesionist .

Daca santeti hotarati sa faceti un tatuaj  , apelati la internet – prietenul nostru google , si ve-ti gasi un salon de tatuaj in Bucuresti imediat ! Este simplu nu!

Dupa ce a-ti identificat   salonul , vizionati-i lucrarile , vedeti daca are lucrari frumoase , siguranta medicala si dupa aceea vorbiti la telefon cu ei si faceti-i o vizita pentru a tatona terenul si a cunoaste mai bine artistul tatuator si lucrarile lui .

Uitati-va atent daca au portrete ! Aceste portrete sant  piatra de incercare a artistului tatuator !

Putini din Bucuresti sant in stare si au in portofoliul lor pe site , portrete , iar acestea trebuie sa fie cat mai reale , ci nu caricaturi ! Din punctul meu de vedere sant numai 4 saloane in stare de aceste lucruri .Restul sant umplutura!

Deja v-am ingustat  orizontul de cautare!

Pentru un tatuaj trebuie sa va alocati putin timp deoarece nu este un tuns sau o coafura ! Ve-ti avea permanent rezultatul (tattoo-ul)   gandit si ales  de dvs , intr-o varianta buna sau una dezastroasa  ,depinzand de varianta pe care o alegeti !

Aveti grija foarte mare la operatorii particulari ! Nu cadeti in aceasta plasa deoarece ve-ti plati tatuajul de doua ori !

Chiar daca este mai ieftin (cu 20% in general) va trebui in general   , sa il refaceti la un salon de tatuaje autorizat de incredere.

Am sa scriu un caz real din practica .Un client ne-a trimis o poza pe email suparat ca facuse un tatuaj la un particular  si ne intreba ce sa faca cu el ca arata foarte rau.

Daca puteti observa , liniile sant strambe , nu exista simetrie , a fost tatuat prea adanc  i-a facut rana adanca (deoarece nu se pricepea) si a iesit tusul din piele .Nu mai zic ca acel tatuator nu avea autoclava si cleanere iar acest client s-ar putea la aceasta ora sa aiba hepatita B sau C sifilis sau Sida .

Nu mai spun ca acest tatuaj are o dificultate foarte redusa .Ce o fi facand acel tatuator la un lucru mai greu?!

Ce sa mai faca acest client credul care a platit acest tatuaj poate cu 30% mai putin la acest particular ? Ori il retuseaza si-l costa destul de mult , sau este nenorocit pe viata incercand laserul si altele .

Vedeti dumneavoastra , un tatuaj il faci odata in viata in acel loc al pielii , nu va bateti joc de dumneavoastra , ca rezultatele in general sant similare cu acest caz. Si , credeti-ma acest caz este unul fericit fata de ceea ce ne cade noua zilnic in mana de la acesti tatuatori din blocurile si cartierele Bucurestene care si-au luat un aparat si incep sa scrijeleasca si sa faca scoala pe oamenii creduli .

Acelasi  lucru puteti sa patiti  chiar si la saloanele  de tatuaje deschise ca ciupercile peste noapte , unele dintre ele aflate in incinta unor frizerii sau baruri .Verificati de doua ori inainte sa luati decizia de a va tatua !

Un salon de tatuaj are protocolul unui cabinet medical ! vezi normele pe site-ul nostru  www.roxy-tattoo.com

tatuaj-particulari

Astfel Roxy Tattoo Design Bucuresti va raspunde la toate intrebarile  legate de tatuaje si va poate oferi un cadru  profesional si sigur medical .

cu stima si aveti grija de voi

Roxy

Share
Contact

Salon Roxy Tatoo

Centru Vechi Bucuresti 

Calea Victoriei 21-23 Etaj 5 , Sector 3

Emailoffice@roxy-tattoo.com

Tel: 0723.265.771, 0722.403.977,

Program

Luni-Vineri 13.00-20.00

Sambata 11.00-16.00

Duminica: inchis.Categorii