AUTORIZATIE DIRECTIA SANATATE
PUBLICA BUCURESTI NUMARUL 757/2018
Calea Victoriei 21-23 Centrul Vechi, Bucuresti

Centrul Vechi Bucuresti - Cel mai vechi salon De Tatuaje din Bucuresti

Prezentare salon tatuaje piercing Roxy

Prezentare salon tatuaje piercing Roxy – Cel mai vechi salon de tatuaje din Bucuresti

AUTORIZATIE DIRECTIA SANATATE
PUBLICA BUCURESTI NUMARUL 757/2018
Salon Roxy Tattoo Design Bucuresti , - tatuaje si piercing MEMBRU MARCANT al UNIUNII TATUATORILOR DIN ROMANIA este unul din cele mai bune si recomandate saloane tatuaje si piercing din Bucuresti atat de clienti cat si de Uniunea Tatuatorilor , fiind conceput de un manager de firma multinationala in anul 2007 .

Este un salon de tattoo bazat pe un management performant , as spune putin cosmopolit si care are un aer pur si simplu intelectual bazat pe respect fata de client si cu preturi moderate . Salon de tatuaje si piercing Roxy Tattoo Design Bucuresti promoveaza experienta respectul , increderea si seriozitatea adaugand credibilitate in arta de tatuaje .

Cu noi nu trebuie sa vie frica si sa aveti temeri , santeti in siguranta din toate punctele de vedere . Stim bine ceea ce facem !
salon tatuaje bucuresti autorizatie directie sanatate bucuresti
Dupa mii de tatuaje executate si ani de lucru Roxy Tattoo Design Bucuresti , prin experienta sa , a facut fericiti mii de tineri cu modele de tatuaje frumoase , iar munca noastra ne-a recomandat mai departe ! Roxy Tattoo a devenit un partener de incredere in toata tara ( ne vin clienti din toata tara ) si un sfatuitor pentru cei carora le plac tatuaje - prin expertiza sa si prin multitudinea de informatii puse la dispozitie pe blogul sau de tatuaje http://tatuaje.roxy-tattoo.com/ din site-ul www.roxy-tattoo.com . Acest site si blog de tatuaje este construit pentru client - este extrem de functional si este unul din cele mai complexe site-uri romanesti cu privire la activitatea unui salon de tatuaje si intruneste multe informatii pe care un client doreste sa le obtina pentru a-si desavarsi un tatuaj .

Roxy Tattoo Design Bucuresti poseda un salon de 100 de mp , bine dotat si cu materiale de inalta calitate . Santem seriosi , profesionisti si raspundem pentru ceea ce facem. Santem locati intr-o zona accesibila , centrala ,frumoasa si anume Centru Vechi Bucuresti – Calea Victoriei 21-23 sect 3. Telefoanele sant 0723 265771.

Pentru a intelege filozofia noastra anexez acest mesaj de la clientii nostri:

"Buna ziua! Cristina B sunt si prin acest mail vreau sa-mi exprim multumirea pentru tatuajul frumos cu care m-am ales cu doua zile in urma! Scorpionul meu albastru a iesit foarte bine si toata lumea care l-a vazut l-a admirat. A meritat! Ii multumesc mult lui Ionut, care a fost foarte rabdator, foarte intelegator, de un bun simt si de o sensibilitate cum rar mai intalnesti in ziua de azi! A fost o experienta deosebita; poate vor mai fi si altele, nu sunt sigura inca. Oricum, mult succes in continuare, ca faceti bine ceea ce faceti! Ne mai vedem si ne mai auzim " Cristina - B.

Am incercat sa intelectualizam aceasta arta scotand-o din mentalitatea retrograda romaneasca ca tatuajul trebuie ascuns si face parte din randul persoanelor cu o slaba pregatire intelectuala . Incercam sa va demonstram , ca si in Europa Vestica si America , ca tatuajul este un factor psihologic pozitiv si un 'element de fashion.

Salon de tatuaje Roxy Tattoo Bucuresti face modelele de tatuaje computerizat sau de mana (free hand !) . Designul modelului se face in trei moduri :

In Photoshop sau Corel pe loc ( modelul se face dupa design-ul clientului )

Le desenam pe loc 'freehand' ( ca la Miami Ink/L.A.Ink ) - (se deseneaza la comanda pe baza ideii clientului)

Sau photoshop + desen (freehand) de catre artistii tatuatori (se deseneza la comanda )

Am angajat pe baza de concurs dintre cei mai buni artisti tatuatori din tara , bine platiti , respectati , care se incadreaza in normele de gandire ale managementului lui Roxy Tattoo Design Bucuresti si care se incadreaza in standardele ridicate ale competitiei ridicate din Bucuresti. Au analizele medicale la zi , diplome atestate de tatuator profesionist si atestate de prim ajutor , atestate de igiena si atestate de cruce rosie , au performante in spate si o inalta probitatea morala si respect fata de client si fata de munca.

Cei trei tatuatori ai echipei Salon Tatuaje Roxy Tattoo Design , selectati cu grija dintre cei mai buni , pe baza experientei si anilor de lucru , intrunesc ani de experienta si indeplinesc standardele cerute de management . Prin mainile lor au trecut zeci de mii de clienti si tatuaje in cadrul salonului nostru Roxy Tattoo Design Bucuresti .Santem flexibili , seriosi dar si pretentiosi si cerem respect! Deoarece calitatea muncii noastre a fost recunoscuta de alungul timpului.

Cateva lucrari (in numar de aprox 500) sant expuse pe site-ul nostru in cadrul galeriei tatuaje, si calitatea lor va vorbeste despre modul nostru de a trata cu maxima seriozitate calitatea si de asemenea problema foarte importanta a sterilizarii si sigurantei medicale (nu avem voie sa gresim nici o data pe pielea clientului ! ) si garantia care v-o ofera modul nostru serios de abordare .

Portretele tatuaje , care sant lucrarile cele mai greu de executat de catre un artist tatuator , sant prezente in galeria noastra de tatuaje si de asemnea sant expuse pe blog tatuaje roxy tattoo . Dupa potrete tatuaje, puteti selectiona un salon de tatuaje daca este bun sau nu . Sant piatra de incercare a unui salon de tatuaje .

Deoarece Roxy Tattoo Piercing Design Bucuresti este afacerea lor de suflet, pe langa alte afaceri pe care le au , insusi patronii salonului se ocupa de toate detaliile afacerii (inclusiv sterilizarea) nelasand sa scape nici un amanunt , pentru a se ridica la maximul de performanta- calitatea finala de tatuaj si siguranta medicala. Asta conteaza de fapt la noi! Clientul sa plece cu un tatuaj frumos si sanatos fara nici o boala (asa cum nu este la particularii care fierb componentele aparatului de tatuat in loc sa le introduca la autoclave sau la saloanele obscure care nici macar autorizatii si autoclave nu au !(hepatita b, c, d, sifilis ,sida etc ). Deoarece un tatuaj prost facut este ceva destul de grav, irecuperabil , mentionand ca nici laserul nici alte mijloace nu il pot inlatura foarte usor ,trebuie sa apelati la saloanele de varf ci nu la saloane obscure prin ganguri si blocuri sau la particulari care inchid dupa 5 luni lasand in urma lor orori si boli grave pe seama naivitatii si credulitatii clientilor !

ATENTIE -Un tatuaj la un particular sau la un salon obscur din baruri discoteci , blocuri este cu 10% max 15% mai ieftin decat la salon . Uneori mai scump decat la saloane , din cele relatate de clientii nostrii , dar odata facut prost este greu de scos si refacut . Ramaneti cu el toata viata!

Fiti maturi si seriosi si bazati-va pe saloane autorizate de tatuaje cu ani de lucru si vechime , cu artisti cu experienta si portofoliu de lucrari mare , analizati atent , unde poti cere increderea , ai acte si hartii si poti trage la raspundere echipa de management (acolo unde este cazul!) si artistii tatuatori . In blog tatuaje in toate articolele scrise aveti tratat cu amanuntul si acest aspect .

Decat sa va grabiti mai bine strangeti bani , asteptati putin si va faceti ceva frumos !

Multi clienti vin la reparat la noi din aceste asa zise ' pseudosaloane ' , unde nu gasesti nici 10% din certificatele cerute de SANEPID si de asemenea mijloace materiale necesare activitatilor de sterilizare si prevenirea pericolelor contaminarii , iar calitatea tatuatorilor este indoielnica ! Exista foarte multe cazuri cu clienti care iau boli irecuperabile din acele locuri .

Nu mai zic ce monstruozitati au pe ei imposibil de reparat! Uitati-va atent la salon la artistii tatuatori la lucrarile lor la determinarea lor de a face lucruri bune si la dotarea materiala , autorizatii deoarece este foarte importanta . La saloanele de varf , sant oamenii cei mai buni , platiti bine si care-si dau toata silinta sa faca un lucru bun si sa se prezinte cu lucruri de calitate ! Altfel nu mai stau in piata de tatuaje ! La anumiti tatuatori si saloane obscure , tatuajul este combinat si asociat cu bautura drogurile si altele , la noi este tratat cu disciplina , iginena , si atentie maxima la toate aspectele.

La Roxy este o mandrie ca dupa zeci de mii de tatuaje executate , clientii sa se reintoarca sa ne trimita ganduri bune , sa ne intrebe de sanatate si sa vina sa ne viziteze in timpul liber oferindu-ne ganduri bune. La Roxy dincolo de latura comerciala , primeaza latura umana . Omul este pus pe primul loc si dupa aceea latura materiala. Daca elementele si seriozitatea si maturitatea clientului nu duc la desavarsirea unui tatuaj corect si frumos , mai bine il refuzam decat sa-i face un lucru prost de care sa sufere toata viata .

Intotdeauna santeti bineveniti in cadrul salonului nostru cu orice intrebare si dorinta de a intelege viziunea si misiunea noastra in arta tatuaje. Saloanele de tatuaje si piercing din Bucuresti , nu au o afacere mare si nu poseda bugete pentru a promova aceasta arta , piata este mica iar posibilitatile sant reduse . Dar pe aceasta cale , multumesc emisiunii Miami Ink Tattoo, mai nou L.A Ink , deoarece a deschis poarta magica catre o arta atat de frumoasa si fascinanta .

Cu deosebita stima si multa sanatate
Roxy Tattoo Design Bucuresti
Administrator Roxy Tattoo Design Bucuresti
Mihaela Iliescu