AUTORIZATIE DIRECTIA SANATATE
PUBLICA BUCURESTI NUMARUL 757/2018
Calea Victoriei 21-23 Centrul Vechi, Bucuresti

Centrul Vechi Bucuresti - Cel mai vechi salon De Tatuaje din Bucuresti

Numar de telefon diferit in atributul href. tel:0722%20403.%20977 != 0722 403. 977
Atribut HREF scris incorect "tel:0722%20403.%20977"
Atribut HREF scris incorect "tel:0723.265.771"

Tatuaje sprancene

Centrul Vechi Bucuresti - Cel mai vechi salon De Tatuaje din Bucuresti

Tatuaje cosmetice semipermanente, permanente make up Sprancene, Buze si contur ochi la Saloane Tatuaje Permanente Semipermanante Bucuresti Roxy Tattoo

Aveti mai jos cateva exemple din munca noastra in care Tatuatorul Cosmetician Specializat al Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo Design , prin aceasta tehnica de tatuare/micropigmentare cosmetica a facut fericite multe femei .

roxy-sprancene
roxy-srancene
roxy sprancene
roxy sprancene
roxy sprancene
roxy sprancene
roxy sprancene
roxy sprancene
roxy sprancene
roxy sprancene
roxy sprancene
roxy sprancene
roxy sprancene

Saloane Tatuaje Roxy Tattoo Design Bucuresti

In acest articol Saloane Tatuaje Roxy Tattoo Design Bucuresti va va explica foarte clar despre :

1. Motivul alegerii tatuajului cosmetic si avantajele.Ce corectii se pot face cu ajutorul tatuaje lor cosmetice semipermanente si permanente.
2. Cate tipuri de tatuaje cosmetice exista.
3. Inainte de a alege un tatuaj semipermanent sau machiaj permanent, aici este ceea ce ar trebui sa stiti !
4. Tehnica executiei de tatuaje semipermanente pentru ca operatiunea sa fie incununata de succes . Descrierea procedeului de tatuare a sprancenelor , buzelor si ochilor si etapele executiei
5. Riscurile efectuarii de tatuaje cosmetice semipermanente si permanente in general la saloane neautorizate de tatuaje sau cei care vin acasa si presteaza acest lucru .

Motivul alegerii tatuajului cosmetic  si avantajele.

Ce corectii se pot face cu ajutorul de tatuaje cosmetice semipermanente si permanente. Tatuajele cosmetice permanente si semipermanente sant o procedura de a adauga culoare la stratul derm al pielii pentru a îmbunatati aspectul ca make-up cu lunga durata .

La Saloane Tatuaje Roxy Tattoo se pot face makeup atat cu pigment semipermanent cat si permanent.

De ce alegeti tatuaje cosmetice ? De ce alegeti tatuarea la sprancene , buze si ochi ?

Roxy Tattoo Saloane va da o serie de motive posibile pentru a opta pentru tatuaje cosmetice, cum ar fi:
1. Comoditate: Unele femei cu o idee clara de make-up au nevoie doar de dorinta pentru un mijloc mai rapid si mai permanent pentru a atinge efectul dorit de make-up .
2. Persoanele cu deficiente de vaz pot obtine machiajul permanent , deoarece aplicarea make-up este problematica atunci când ele nu pot vedea în mod corespunzator ceea ce fac.
3. Persoanele cu alergii la produsele cosmetice pot gasi pigmentarea intra-dermic o metoda mai viabila si mai putin agresiva pentru a spori aspectul lor.
4. Pentru a restabili un aspect natural al fetei mai ales dupa o interventie chirurgicala.
5. Ai probleme cu aplicatia machiajului , ca urmare a unei afectiuni.
6. Ai pierdut sprâncene le din diverse motive pe care nu as vrea sa le amintesc in acest articol .

Saloane Tatuaje Roxy Tattoo Design Bucuresti

Sprancenele sante elemente importante ale fetei care definesc simetria totala a ei .Astfel ,fara ajutorul creionului poti avea sprânceane perfecte si naturale cu ajutorul unor tatuaje cosmetice semipermanente sau permanante.

Putem crea orice pentru tine, de la adaugarea unui fir de par pana la a perfecta sprancenele existente .
Avantajele sprâncenelor tatuate sunt evidente: arata exact asa cum va doriti va puteti pensa singure acasa nu este nevoie de conturarea lor cu creioane sau farduri, nu este nevoie sa le mai vopsiti.
Ce corectii estetice se pot efectua cu machiajul permanent?
Machiajul tatuaj permanent / semipermanent ajuta la schimbarea sau accentuarea trasaturilor fetei, la corectarea problemelor date de lipsa proportiilor la sprancene sau buza superioara. In plus, da un aspect tanar si ingrijit de-a lungul zilei precum si dupa o noapte grea.

Cu ajutorul machiajului prin tatuaje permanente /semipermanente se pot aranja si umple lipsurile din sprancene, in sensul sa se deschida privirea ochilor si sa le accentueze cu eye-liner-ele inferior si superior. In plus se pot accentua buzele cu o linie despartitoare, prin umplerea si ingrosarea buzelor , se pot ascunde cicatricile si imperfectiunile fetei etc.
Machiajul prin tatuaje permanente /semipermanente acorda solutii si sprancenelorfoarte rare, pleoapelor cazute si defectelor de pigmentatie ale pielii fetei.

Cate tipuri de tatuaje cosmetice exista

A. Din punct de vedere al pigmentului tatuajele cosmetice pot fi :

• Tatuaje permanente: pigment permanent .
• Tatuaje Semipermanente cu pigment

B. Tipurile de tatuaje make up (cosmetice) sant :
• Tatuaje Sprancene – pigmentare fir cu fir sau contur plin
• Contur buze (se pigmenteaza conturul natural al buzelor) – tip intensificare
• Tatuaj Contur si Marire Buze (se redeseneaza/corecteaza unde este nevoie conturul buzelor si se pigmenteaza spre centrul buzei) – tip intensificare
• Tatuaj Pigmentare Totala a Buzelor (se redeseneaza/corecteaza unde este nevoie conturul buzelor si se pigmenteaza buzele total ) – tip intensificare
• Conturul ochilor sus - tip Intensificare
• Conturul ochilor jos - tip Intensificare

Inainte de a alege un tatuaj semipermanent sau machiaj permanent, aici este ceea ce ar trebui sa stiti!

Un tatuaj este un semn sau design pe piele. Un tatuaj semipermanent este menit sa dureze trei sau patru ani . Aceasta se face cu un ac si cerneala neagra sau colorata. Acul introduce cerneala în piele. Machiajul permanent / semipermanent trebuie sa completeze trasaturile fine ale fetei, sa fie în armonie atât din punct de vedere cromatic cât si din punctul de vedere al liniilor trasate. Sprâncenele, ochii si buzele tatuate ( tatuaje ) nu trebuie sa apara ca o stampila si sa fie vizibile de la o distanta mare . Atunci cand acest lucru se intampla , ele nu sant reusite ci sunt vulgare si grosolane. Acestea pot fi una mai jos sau una mai sus sau nesimtrice sau inegale ca si forma si terminatie , iar conturile de buze gresite in simetrie sau linie si asa mai departe…

Artistul tatuator are o foarte mare experienta , atunci cand este specializat in acest procedeu (asa cum este la noi la saloane Tatuaje Roxy Tattoo) , cunoaste foarte clar liniile de simetrie ,pentru a desavarsi sprancenele , buzele sau ochii , in cadrul trasaturilor fetei fara a se diferentia de aspectul total al fetei si fara a iesi in relief.
Cu cat sant tatuate mai aproape de natural cu atat sant mai veridice si mai frumoase , integrandu-se perfect in cadrul si amonia fetei , infrumusetand trasaturile !

Tehnica executiei de tatuaje semipermanente astefel incat ca operatiunea sa fie cu succes .Descrierea procedeului de tatuare si etapele executiei.

Cum se efectueaza machiajul tatuaj permanent /semipermanent ?
1. In prima etapa se marcheaza cu ajutorul unui creion locul pe care dorim sa-l accentuam sau sa-l corectam.
Prima marcare va arata care va fi rezultatul final, verificand daca clienta este incantata de aceasta prima etapa.
2. A doua etapa consta in marcarea, modelarea conventionala cu un tus chirurgical special, care nu se sterge usor, folosindu-se o rigla care ofera o precizie si simetrie maxime.
3. In a treia etapa se unge locul tratat cu o substanta anestezica si dupa 20 de minute de asteptare se efectueaza machiajul permanent/semipermanent.
4. La sfarsitul tratamentului se aplica o crema speciala care trebuie unsa pe zona tratata timp de 10 zile pentru calmarea locului si diminuarea iritatiilor si inroselii. Se poate recomanda si bepanthen unguent .
De multe ori persoanele – doamnele si domnisoarele – care apeleaza la aceste servicii înteleg gresit sensul machiajului / tatuaj semipermanent, cerând culori din ce în ce mai tari (de exemplu ciocolatiu la buze) si forme geometrice trasate parca cu liniarul. Aici intervine profesionalismul si responsabilitatea noastra a salon tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo si recomandam din experienta noastra .

Schimbarea modei afecteaza benefic si aceasta ramura a esteticii, în locul tatuaje lor grosolane intervin forme si culori din ce în ce mai naturale. Trendul este catre un machiaj cat mai discret catre o fata cat mai naturala ! Este important de stiut ca un tatuaj cosmetic gresit este foarte greu de corectat – de multe ori chiar si imposibil, costand timp si bani. Înainte de a apela la aceste servicii – de multe ori indispensabile – trebuie sa va documentati foarte bine. De importanta majora este consultarea anterioara: cereti artistului tatuator sa va deseneze înainte, sa va arate diferite nuante si nu în ultimul rând cereti sa vi se arate piesele de unica folosinta cu care se lucreaza. Atentie! Nu doar acul este de unica folosinta, ci si vasul pentru pigmenti si o piesa a aparatului – sunt la fel de importante ca si acul, si sa nu uitam de manusi!

Riscurile efectuarii de tatuaje cosmetice semipermanente si permanente la saloane neautorizate de tatuaje sau cei care vin acasa si presteaza acest lucru total ilegal

Ca pentru tatuaje le permanente si cele semipermanente Salon Tatuaje Roxy Tattoo Design a scris nenumarate articole pe aceasta tema . Pentru prevenire ,revenim din nou si in acest articol.
1. Infectie: ace murdare pot trece infectii la o persoana la o alta persoana. Acestea pot fi grave, precum hepatita si HIV. Asigurati-va ca acele sunt de unica folosinta .
2. S-ar putea sa fiti alergic la ceva utilizat în tatuaj. Acest lucru este rar, dar poate cauza probleme grave. In general daca pigmentii au in componenta pe langa tusuri vegetale si alte elemente .
3. Nu va place tatuajul dumneavoastra, chiar daca aceasta s-a facut bine. Nu v-a placut tatuajul este motivul cel mai frecvent pentru care oamenii decid sa-l elimine.
4. Daca decideti ca doriti sa scapati de un tatuaj, dureaza de obicei mai mult, tratamente si costa o gramada de bani.
5. Când eliminati un tatuaj puteti ramane cu cicatrici
Amintiti-va …

Gânditi-va foarte bine înainte de face tatuaje semipermanente sau permanente . Scoaterea tatuaje lor si machiajului permanent/ semipermanent poate fi greu si poate costa o gramada de bani. Uneori, aceasta nu poate fi facut. Aceasta înseamna de multe ori interventii chirurgicale si cicatrice. Îndepartarea tatuajelor ar trebui sa se faca de catre un medic sau o clinica, si nu de catre un salon de tatuaje .

De aceea apelati la saloane de tatuaje bine dotate , bine cotate si rezultatul va fi pe masura . Un salon care se respecta nu da gres , are experienta iar munca lui il recomanda in piata. Saloane Roxy Tattoo Design are cosmetician specializat in acest lucru , avem preturi moderate iar pigmentii sant importati direct de la firme de prestigiu din Germania .

Tatuaj sprancene semipermanent /permanent 600 de ron

Va stam la dispozitie in Centrul Vechi al Bucuresti

Calea Victoriei 21-23 etaj 5 sect 3 Bucuresti
Telefoane contact 0723.265.771 sau 0722 403. 977